"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizli Olanı Ortaya Çıkarmak İçim Melek Dili

Gizli Olanı Ortaya Çıkarmak İçim Melek Dili

Oxiayala holado!

Od zodirome O coraxo das zodiladare raasyo.

Od vabezodire cameliaxa od bahala!

NIISO! salamanu telocahe!

Casaremanu hoel-qo!

Od ti ta zod cahisa soba coremefa i ga.

NIISA!

Bagile aberameji nonucape.

Zodacare eca od Zodameranu!

Odo cicale Qaa!

Zodoreje, lape zodiredo Noco Mada, hoathahe I A I D A!

Bu tür uygulamaların nasıl telaffuz edildiği benim için çok önemli keşke siteye bunların yüksek ses kalitesinde seslendirilmiş olanlarını eklemek mümkün olsa.

en sonunda ise yarayan bir sey soyledin ee simdi de you tube icin antisansur programı lazım cok tesekkur ederim bilgi icin .

Enokyanların belli bir zamanı yoktur.Niyetinize göre okuma yapabilirsiniz.Ayrıca sayı olarakta tekrar önemli değil enokyanda önemli olan enerjinizin açığa çıkması yani o sözlerin sizin enerjinizi açığa çıkarması.Enokyan okumalarının fazla ritueli yoktur(tabi ritüel uygulamalarda kullanılan enokyan duaları yok mu?Var elbette.Ama bunlar onlardan değil.)Dikkat edilmesi gereken en önemli husus sözlerin doğru söylenmesi,vurguların doğru yapılması,konsantrasyonun sağlanması,sözlerin hissedilerek ve inanılarak okunmasıdır.

Bu tür uygulamaların nasıl telaffuz edildiği benim için çok önemli keşke siteye bunların yüksek ses kalitesinde seslendirilmiş olanlarını eklemek mümkün olsa.

Yazıda yazıldığı gibi Büyük harfle başlayanları yüksek sesle (yani baskın) bir sesle telafüz edebiliriz..

işe yaradıgını soyleyen arkadaslar var aramızda ben daha oncesinde sirinlik ve sempatiklik ile ve farkedilme ile ilgili olanı denedim ogun ev içerisindeki annem ve babam dahil olmak uzere herkes yuzume bir baska goz ile baktıgını farkettim fakat anlamadıgım birsey var gizli olanı ortaya cıkarmak derken ne anlatılmaya calısılmıstır bu bir kişinin bizden sakladıklarını ogrenmek gibi birsey mi biraz acıklama yaparsanız eger cok memnun olacagım

meleklerin yakınımızda olduğunu hissedebilir miyiz? ve ya bunu anlamanın bir yolu varmı? kulak çınlaması olduğu gibibir şey doğrumu?

Ünlemlerin herhangi bir anlamı var mı?
Yoksa sadece okurken yapacağımız tonlamayı belirtmek için mi?
Ve de gizli olan derken kastedilen ne???

*Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

Geri