"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gizli İlimler - Mustafa İloğlu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siyah 7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siyah 7

Kayıtlı Üye
8 ciltlik Mustafa iloğlu gizli İlimler kitabı hakkında bilgisi olan ve okuyanlardan yorum alabilir miyim? Kitabın içeriği hakkında düşünceleriniz ve uygulamaların doğruluk payı benzeri.... Genel yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar... Herkese şimdiden çok teşekkürler

8 ciltlik Mustafa iloğlu gizli İlimler kitabı hakkında bilgisi olan ve okuyanlardan yorum alabilir miyim? Kitabın içeriği hakkında düşünceleriniz ve uygulamaların doğruluk payı benzeri.... Genel yorumlarınızı merak ediyorum arkadaşlar... Herkese şimdiden çok teşekkürler
Kitabın 8.cildi de elimde ama işin içine daha da çok girdikçe içimde bir tık korku oluşuyor şeytanın vesvesesi diyorum geçiştiriyorum uygulamaları denemeye baslıyorum .

Kitabın 8.cildi de elimde ama işin içine daha da çok girdikçe içimde bir tık korku oluşuyor şeytanın vesvesesi diyorum geçiştiriyorum uygulamaları denemeye baslıyorum .
Uygulamaları yapmaktan çok merakımdan aldım kitabı okuyorum sadece... İlk ciltteyim 8inciye kadar mevcut elimde... Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim... Kitabı okudukça buradan iletişimde kalalım isterseniz fikir alışverişinde ve tavsiyelerde de bulunuruz belki 😊🖐️

Geri