ladyscorpion90
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar.. kuzenim ve onun arkadaslari falciya gidiyorlardi takildim peslerine . oncelikle ev normal bir evdi bahceli mustakil . icide gayet normaldi ancak yerlerde yer yer su birikmisti ayaklarimiz islandi neden olabilir? sadece sacma gundelik nedenlerdenmidir? simdi yaptigi uygulamalarin sebeplerini sormak istiyorum. ona neden sormadin derseniz bakim icin hastasi geldigini soyledi bizimle isini bir an once bitirmesi gerekiyormus ayrica hastanin bakislarindan cok korktum bedeni cok yorgundu gozlerinin etrafinda halkalar olmustu ama bakislari cok keskin ve mutlu gibiydi mutluda degil degisik neyse..
1- ilk olarak yere oturup bacaklarimi karnima cekmemi istedi sonra kendisi bir sandalyeye oturup ayaklarini bacaklarima dayadi iterek biseyler okudu
2-ayni islemi arkama gecip ayaklarini sirtima bastirarak devam etti
3-beni ayaga kaldirdi kendisi koltuga cikti basimi orttu gozumun onunde kilit acip kapadi(bildigimiz dolaplari , kapilari vs..)
4-son olarakta bedenimi kor bi bicakla basimdan asagiya dogru kesermis gibi yapti.
benim ogrenmek istedigim bunlarin bir manasi varmidir? ayrica hic huzurlu degildim fal bile baktirmam artik huzurlu degilim derken asabim bozuldu yani..
1- ilk olarak yere oturup bacaklarimi karnima cekmemi istedi sonra kendisi bir sandalyeye oturup ayaklarini bacaklarima dayadi iterek biseyler okudu
2-ayni islemi arkama gecip ayaklarini sirtima bastirarak devam etti
3-beni ayaga kaldirdi kendisi koltuga cikti basimi orttu gozumun onunde kilit acip kapadi(bildigimiz dolaplari , kapilari vs..)
4-son olarakta bedenimi kor bi bicakla basimdan asagiya dogru kesermis gibi yapti.
benim ogrenmek istedigim bunlarin bir manasi varmidir? ayrica hic huzurlu degildim fal bile baktirmam artik huzurlu degilim derken asabim bozuldu yani..