CREEPA
Banlı Kullanıcı
GIDENI GERI GETIRMEK ICIN VEFKLER
Baslik zaten konusuyor o yüzden fazla birsey söylemek istemiyorum,gideni geri getirmek icin kaybolani bulmak icin vefkleri size farsca orinalinden sunuyorum.kacan birinin geri gelmesi hakkında Hazret-i Sadık (A) dan nakledilmiştir ki: Aşağıdaki azimet bir kağıda yazılıp dürüldükten sonra bir kargının (kamış) içine konulup o kimsenin gittiği yer koyulur veya o yerin kapısına saklanır yada ağır bir taş altına konulursa çarçabuk geri gelir. Azimet:
farsca orijnal kitabindan görüntü:
Baslik zaten konusuyor o yüzden fazla birsey söylemek istemiyorum,gideni geri getirmek icin kaybolani bulmak icin vefkleri size farsca orinalinden sunuyorum.kacan birinin geri gelmesi hakkında Hazret-i Sadık (A) dan nakledilmiştir ki: Aşağıdaki azimet bir kağıda yazılıp dürüldükten sonra bir kargının (kamış) içine konulup o kimsenin gittiği yer koyulur veya o yerin kapısına saklanır yada ağır bir taş altına konulursa çarçabuk geri gelir. Azimet:
- Kaçan veya kaybolan mal için: Aşağıdaki vefk yazılıp kıble tarafına asılırsa inşaallahu teala bulunur. Vefk:
- Yine kaçan veya kaybolan için: Aşağıdaki vefk yazılır ortasına da isimleri yazılıp rüzgara asılırsa bi-avnillah geri gelir. Vefk:
- Kaçan veya geri getirilmesi istenen kimse için: Aşağıdaki şekil bir kağıda yazılıp ortasına da isimler yazılır ve bir iğneyle yere çakılır, mücerrebdir. Vefk:
- Kaybolan hayvan için: Aşağıdaki vefk yazılıp iki taş arasına konulur, yüz fersah mesafede olsa dahi geri gelir. Vefkin ortasına kaybolan hayvan ve sahibinin adı dahi yazılır. Vefk:
farsca orijnal kitabindan görüntü: