dileksiqarası
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar size ufak bi hikaye anlatıp arkasına kısa 2 tane sorum olacak yardımınıza ihtiyacım var. Eski sevgilim benden ayrılsın diye elimden geleni yaptım. Çünkü ben onun ilk ilişkisiydim kalbi kırılsın istemedim. Ayrılalım dediğinde hala kal der gibiydi ama ben hiç ikiletmedim tamam dedim. Ayrıldıktan hemen sonra çok pişman oldum. nasılsa geçer dedim umursamadım hiç. O günden beri acımdan kıvranıyorum.ayrılalı 5 ay oldu. Geri dönsün diye herşeyi yaptım ve sonunda heryerden engelledi. Şimdi sorularım şunlar. Çok olmasada dindar biri sayılırım dua araştırırken şöyle bişey buldum ve büyü olmasından korkuyorum.
Ve elkaytü aleyke mehabbeten minnî ve li tusnea
ala aynî*
Yühibbunehüm ke hubbillâh, vellezine amenî
eşeddü hubben lillâh*
Züyyine lînnâsi hubbüş şehevâti minen “Senin
Adın” nisâi vel benîne vel “Sevgilinin Adı ”
kanâtiyril mükantarati minez-zehebi vel fiddati
vel haylîl müsevve-meti vel en’âmi vel hars,
zalike rnetaul hay-atid dünya, vallahü indehu
husnül meâb* Kirâmen kâtibine ya’lemûne mâ
tef-alûn*
Allâhümmahr
Bu bir büyü mü değilse tam olarak nedir? İkinci sorum ise geri dönmesi için önerebileceğiniz bişey varmı?(akışına bırak gibi şeyler söylemeyin inanın sonuna kadar haklı olduğunuzu biliyorum ama serden geçtim yardan geçemedim)
Ve elkaytü aleyke mehabbeten minnî ve li tusnea
ala aynî*
Yühibbunehüm ke hubbillâh, vellezine amenî
eşeddü hubben lillâh*
Züyyine lînnâsi hubbüş şehevâti minen “Senin
Adın” nisâi vel benîne vel “Sevgilinin Adı ”
kanâtiyril mükantarati minez-zehebi vel fiddati
vel haylîl müsevve-meti vel en’âmi vel hars,
zalike rnetaul hay-atid dünya, vallahü indehu
husnül meâb* Kirâmen kâtibine ya’lemûne mâ
tef-alûn*
Allâhümmahr
Bu bir büyü mü değilse tam olarak nedir? İkinci sorum ise geri dönmesi için önerebileceğiniz bişey varmı?(akışına bırak gibi şeyler söylemeyin inanın sonuna kadar haklı olduğunuzu biliyorum ama serden geçtim yardan geçemedim)