dynamic apnea
Kayıtlı Üye
Sadece bilgi babında Geri döndürme büyüsü konusunda bir alternatif daha vereyim ama eksik vermek durumundayım, Karanlık güçlerin agacı olan agaçtan bir yaprak alınır (agaç ismini vermiyorum) bu yaprağa kişinin adı ve anne adı yazılır isim ebced degerleri sayı olarak yapragın 4 köşesine yazılır, yaprak tekrar aynı agacın üst dallarından birisine saplanır, hemen akabinde agacın kök bölgesine birkaç damlada olsa kan akıtılır (insan kanıda olabilir hayvan kanıda) agaca 3 çivi saplanır ve her saplama esnasında (........) ayeti okunur.. Kısa süre içinde giden sevgili biiznilah döner ve bu sefer aklıı fikri siz olursunuz..
Arkadaşlar bilgiyi eksik vermemin sebebi bazı bilgiler kitabi bilgiler degildir özellerin özel ögretilerdir konuya vakıf olanlar ne demek istedigimi anlar, bu bilgilerin izole edilmesi gerekir aksi takdirde bilgi sahibine fayda vermeyecegi katidir.. Sadece bu şekilde bir uygulamanında oldugunu bildirmek istedim... selam ve dua ile
Arkadaşlar bilgiyi eksik vermemin sebebi bazı bilgiler kitabi bilgiler degildir özellerin özel ögretilerdir konuya vakıf olanlar ne demek istedigimi anlar, bu bilgilerin izole edilmesi gerekir aksi takdirde bilgi sahibine fayda vermeyecegi katidir.. Sadece bu şekilde bir uygulamanında oldugunu bildirmek istedim... selam ve dua ile