forevermetal
Banlı Kullanıcı
yaklaşık 2 hafta önce bir gece farkında olmadan odamdaki boy aynasının karşısına geçtim.erkek arkadaşımın adını sayıklamaya başladım(kendisi ankaradaydı).gözlerimi aynada kendime dikmiş bakıyordum ve adına odaklanmıştım.yaklaşık iki dakika boyunca devam ettim.bir an kendimden geçtim ve duvarın köşesindeki eşyalarda hareketlilik gördüm o sırada o köşeden çıkmış olan beyazımsı varlığı fark ettim yanımdan hızla geçti ve rüzgarını hissettim.kendi kendime odada birisi var dediğimi de hatırlıyorum.korktuğum için hemen odadan çıktım.1 saat sonra erkek arkadaşımla konuşurken bana yatarken çok tuhaf hissettiğini sanki ruhunun bedeninden ayrılmış olduğunu, kendinde olmadığını söyledi. ben o an şoka girdim. yanımda rüzgarını hissettiğim o şey erkek arkadaşımın ruhu olabilir miydi? böyle bir şey gerçekten olmuş mudur ? daha sonra tekrar denediğimde kendimi iyice veremedim dikkatimi toplayamadım. bu sadece bir geceye özel miydi ? çünkü daha önce de denemiştim olmamıştıı. arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ...