Merhaba arkadaşlar öncelik olarak bu rüya ne zamandır kafamı meşgul etmekte üstelik uyandığım da ve rüyayı görürken de korktuğum bir rüya gel gelelim rüyama konuştuğum biri var flört gibi beraber antalya ya tatille gittik tatilin son günü sabah yollarımız ayrılcak o evine ben evime o gece gördüğüm rüya ben ve o onun ailesi yanında yok benim ailem yanımda yok nikah kıyamaya gidiyoruz kalk hadi nikahı kaçıracağız diyor gidiyoruz nikah kıymaya... kimse yok 2 tane şahit var ama tanımıyorum ben ve flörtümü karşı karşıya oturtudular iki şahit yan yana karşısında nikah memuru kafamı kaldırıp şahitlerin suratına baktığım da biri kapalı sureti yoktu iki şahitin de sureti yoktu yani ( kaşı , gözü,burnu,ağzı yok dümdüz ) korktum bunlar üç harfli mi dedim içimden ama nikahımızı kıydılar sonra arabaya geçtik araba arka koltukta 3 tane nar vardı flörtüm nar almıyacakmısın al yanına diyor 2 tane nar alıyorum en büyüklerini seçerek birini parçalayıp yedim diğerini yanımda götürdüm yolda bana dedi sen gidip eşyalarını toplayıp zaten bana geleceksin evlendik artık dedi uyandım uyandığımda sureti olmayan şahitler aklıma geldikce korktum 7 ay bu rüyanın etkisin de kaldım sizce bu rüya bana neyi işaret ediyor bileniniz varsa bu konu da yorumlarınızı bekliyorum .
Sevgiler
Sevgiler