"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Genç Görünmek, genç kalmak için..

dynamic apnea

Kayıtlı Üye
Eger yaş olarak belirli olgunluk sonrası cildinizde oluşan kırışıklıklar sebebi ile kendinizi kötü hissedip genç kalmak ve görünmek istiyorsanız.. Ya Hayy esmasını çokca zikrediniz ayrıca, üzerine 121 defa El Hayy yazılmış bir kagıdı bi şişe su içine bırakınız (su yagmur suyu olursa çok makbuldür) bu su ile hergün yüzünüzü yıkayınız, su azaldıkça yeni su koyunuz ama kagıdı içinden çıkarmayınız.. selam ve dua ile

Paylaşım için çok teşekkürler kontejyan. Peki bunu bir başkası için hazırlayabilir miyiz? Mesela ben, annem için hazırlasam bir faydası olur mu?

Paylaşım için çok teşekkürler kontejyan. Peki bunu bir başkası için hazırlayabilir miyiz? Mesela ben, annem için hazırlasam bir faydası olur mu?
Elbette başkası içinde hazırlarsınız, zaten bir kişinin başkasının hayrına hazırladıgı uygulamalar kendisine hazırladıgı uygulamalardan daha makbuldür.. Lakin Ya Hayy ismini siz degil annenizin bolca zikretmesi lazım gelir, aklına geldikçe dilinde alışkanlık yapsın sürekli bu esmayı tekrarlasın, kısa zamanda sonuç alır inşallah..

Sayın kontejyan bu uygulama denenmişmidir?yaşım çok değil 27 ama gençlik konusunda takıntılıyım biraz:)
Uygulama kuvvetlidir, uygulayanın kuvvetini bilemem... Daha öncede dedigimiz üzere uygulamadan ziyade bunu ifa edenin enerjiside önemli bir husustur, inançlı bir biçimde tam bir teslimiyetle yerine getirdiginiz takdirde olmaması için bir sebep yok...

Bana hiç inandırıcı gelmedi,kusura bakma kendi inancındır.Bende inançlı bir insanım ama nedense böyle şeylere inanmakta çok güçlük çekmekteyim.Bunun yerine gündelik spor,düzenli öğün ve her gün kısa bir duşla mümkün olabileceğini düşünmekteyim.

ya hayy ya kaviyy ya metin aslında tum esmalr kullanılır ama esmayıkullnma ve niyet onemlı bu 3 esma daha ıyıdır bırde nuru nubevvte faydalıdır

Geri