Warcraft
Banlı Kullanıcı
Selamlar Gelecek hakkında beni düşündüren sebebler var.
şimdiki zaman ne kadar önemli ise gelecek zamanda bizler için çok Önemli.
bir insan geleceği görebilir mi? dejavu denilen şey gerçekden varmı
yoksa tamamen zırvalıkdan ibaretmi kahinler gelecek hakkındaki bilgileri cansız varlıklar yoluyla alıyorsa neden kendi geleceklerinide alamıyor hangi saatde öleceğine kadar. bir insan geleceği görürse. o insan için şimdiki zamanda
yaşamanın bir anlamı olur mu gerçekten. insan kaderini değiştirebilirmi?
Yoksa kaderinin bütün çizgilerini bir nakış gibi kendiliğinden işlemesi mi?
Eğer sihirbaz olsaydım yada medium olsaydım diyip gelecek hakkında bir takım olaylara şahit olurdum diyenler kendilerini kandırmaktan başka birşey değildir.
Geleceği görmek için bardaktan boşanırcasına bir yağmurun yer yüzüne düşerken verdiği sesi güçlü kulaklarınla duyman gerek diyen ünlü düşünür eınstaın gelecek hakkında yanılmış olabilirmi. bazılarımız rüyalarımızda gördüğümüz işaretleri geleceğin haberi olarak geçiştiriyoruz aslında. rüyalarda gelecekle ilgili bir saniye bile görmüyoruz Bizler bu dünyanın akıntısına kapılmış amacımızı kitaplarda bulamayıp teknolojide aramaya çalışan budalalarız. şöyle mantıklı bir şekilde düşünmek gerekirse gelecek sadece tanrının istediği şekilde gidiyor Kader denilen süre hayatımızın bir dönüm noktası zaman çok Önemli eğer zamanın biterse çürür ve ölürsün.
insanlarda bitkiler gibi yeşerip ve kuruyor.
Kimse kaderini kıramaz ve buna boyun eğdim diyen yalan söyler.
Atalarımız hani hep şöyle söyler. Nasibinde varsa helalindede vardır diye
sen sevdiğin kızı seni sevmiyor diyorsunya bu senin hatan değil
kodlar bu şekilde yazılmış şifreni kıramazsın kimse muhteşem değildir.
gökyüzü ne kadar puslu olursa olsun bahar geldiğinde ilk yağmur damlaları ayna gibi cama dönüştürdüğü gibi. güneş nasıl batıp ve tekrar doğuyorsa
hayvanlar aleminden kediler nasıl aynı kodda miyavlıyorsa. kader hayatımızın bir dönüm noktası. gelecekde çizgisi bu çizgiyi ben gördüm ben erdim
ben dejauyum dienler ya şarlatandır yada düpedüz sahtekardır...
en iyi dahiler bile gelecek hakkında bir takım düzenlemeler yapdı hepsi
bildiğini ve kazandığını sandı ama hepsi kaderden kaçamadı.
Gelecek bir nokta kadar yakın bunu bazen burnumuzdan soluduğumuz.
bir hava gibi anlarız bazende kulaklarımızın içine dolmasını bekleyen mozartın o eşsiz senfonisi gibi. ama kesinlikle göremeyiz ve bilgi edinmemiz imkansız.
şimdiki zaman ne kadar önemli ise gelecek zamanda bizler için çok Önemli.
bir insan geleceği görebilir mi? dejavu denilen şey gerçekden varmı
yoksa tamamen zırvalıkdan ibaretmi kahinler gelecek hakkındaki bilgileri cansız varlıklar yoluyla alıyorsa neden kendi geleceklerinide alamıyor hangi saatde öleceğine kadar. bir insan geleceği görürse. o insan için şimdiki zamanda
yaşamanın bir anlamı olur mu gerçekten. insan kaderini değiştirebilirmi?
Yoksa kaderinin bütün çizgilerini bir nakış gibi kendiliğinden işlemesi mi?
Eğer sihirbaz olsaydım yada medium olsaydım diyip gelecek hakkında bir takım olaylara şahit olurdum diyenler kendilerini kandırmaktan başka birşey değildir.
Geleceği görmek için bardaktan boşanırcasına bir yağmurun yer yüzüne düşerken verdiği sesi güçlü kulaklarınla duyman gerek diyen ünlü düşünür eınstaın gelecek hakkında yanılmış olabilirmi. bazılarımız rüyalarımızda gördüğümüz işaretleri geleceğin haberi olarak geçiştiriyoruz aslında. rüyalarda gelecekle ilgili bir saniye bile görmüyoruz Bizler bu dünyanın akıntısına kapılmış amacımızı kitaplarda bulamayıp teknolojide aramaya çalışan budalalarız. şöyle mantıklı bir şekilde düşünmek gerekirse gelecek sadece tanrının istediği şekilde gidiyor Kader denilen süre hayatımızın bir dönüm noktası zaman çok Önemli eğer zamanın biterse çürür ve ölürsün.
insanlarda bitkiler gibi yeşerip ve kuruyor.
Kimse kaderini kıramaz ve buna boyun eğdim diyen yalan söyler.
Atalarımız hani hep şöyle söyler. Nasibinde varsa helalindede vardır diye
sen sevdiğin kızı seni sevmiyor diyorsunya bu senin hatan değil
kodlar bu şekilde yazılmış şifreni kıramazsın kimse muhteşem değildir.
gökyüzü ne kadar puslu olursa olsun bahar geldiğinde ilk yağmur damlaları ayna gibi cama dönüştürdüğü gibi. güneş nasıl batıp ve tekrar doğuyorsa
hayvanlar aleminden kediler nasıl aynı kodda miyavlıyorsa. kader hayatımızın bir dönüm noktası. gelecekde çizgisi bu çizgiyi ben gördüm ben erdim
ben dejauyum dienler ya şarlatandır yada düpedüz sahtekardır...
en iyi dahiler bile gelecek hakkında bir takım düzenlemeler yapdı hepsi
bildiğini ve kazandığını sandı ama hepsi kaderden kaçamadı.
Gelecek bir nokta kadar yakın bunu bazen burnumuzdan soluduğumuz.
bir hava gibi anlarız bazende kulaklarımızın içine dolmasını bekleyen mozartın o eşsiz senfonisi gibi. ama kesinlikle göremeyiz ve bilgi edinmemiz imkansız.