Banisteriopsis
Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhabalalar..Ailemde bir cin ordusu var diyebilirim annemde cin padişahı babamda yüzlerce cin ama ben hiç birine olduğumdan beri inanmıyorum yani o cin isimlerine bence çok daha farklılar.Deistim bir yatarana inanıyorum ama o bu yüzyılların allahı tanrısı değil nasıl ki put zamanlarında veyahut daha eskilerde ne bir allahın adı ne de cinin varlığından söz ediliyorsa bunlardan binlerce yıl sonra bunlarda geçmişte kalıp o yenilere tapılıcak - ibadet edilicek ki değişim şuan bile başladı. Rüyamda bir keresinde isanın çarmağa gerildiğini gördüm o zamanlar aklımda en küçük ne peygamberler vardı ne dinler ki küçüktüm tv bile izlemezdim yani bir şeyden görüp etkilenmedim isanın hakkında bile bir bilgim yoktu onun önünde diz çöküp kanlarına bakıyordum.. Zamanı geldi allaha da tanrıya da şeytana da demona da küfür de ettim dua da ama artık hepsine bir saygım var tüm dinlere insanlara.. Eskiden dışarıda geziyorduk ve bir konuşma vardı birden kaza olucak dedim 10 saniye sonra oldu ilk olay öyle başladı bundan en az 6-7 yıl önce ve 1-2 haftadır tam anlamıyla başladı.Her rüyam gerçek gibi günlük yaptığım şeyleri görüyorum her gün ve tek tek yaşıyorum onu bir kaç gün sonra dün de sevgilimin okuduğu okulu bile unuttum ve tam yatağıma yattığımda gözlerime görüntüler geldi onun okulda olduğunu gördüm bir erkekle tanışıyodu tesadüfen ve bunların aynısını gece ona yazdım neyse tam ne yazdığımı anlatmiyim kız meslekte okuyor ve orda erkek yok ki bu da doğru çıktı tesadüfen yolda öpüştüklerini görmüştüm o sırada acaba hayal filan mı diye düşündüm iddaa oynamıştım son maç sabah 6 da yani bugünün onun skorunu düşündüm birden sabah uyanıp telefondan bakıyordum juventus maçı iy 0-0 2. yarı 1-1 olduğunu gördüm neyse uyudum sabah uyandığımda aynısı oldu ve baktığımda iy 0-0 2. yarı 1-1 di ve sevgilimle konuştum öyle bir tanıdığım kişi yok ama öyle yol var dedi ananem geçen aylarda vefat etti ve ölmeden önce rüyamda oğlum gelin hepinizi bekliyorum dedi ben herkesi çağırdım ve 2 gün sonra ölmüştü geçen gün tekrar rüyamda gördüm evde normal yaşıyor gibi tek ben görüyorum benden başkası görmüyordu onu.. Cevaplarınızı bekliyorum