yaramazcocukmavi
Kayıtlı Üye
•º/Yaşım o zaman 6.. Daha okula bile başlamamıştım,yalnız bende o zaman bisiklet tutkusu vardı biraz severdim...Komşumuzun oğlu benden bir yaş büyük ve sınıfını geçtiği için babası bisiklet almıştı ona .Nereye giderse bende peşinden giderdim fakirlik ya
)...Hep eve bisikleti benimle gönderirdi maç yapacakları zaman..Ve birgün başkasına verdi bisikletini ...O bisikleti yavaş yavaş arkadaşın evine götürürken bende takıldım peşine koşar ayak...Derken koşarken ayağım taşa takıldı ve 20 cm'lik genişlikte oval yumurta şeklinde bir taşında üzerine düşmüştüm... yalnız taş iki kaburgamın üzerine denk geldiği için bir süre benden ses çıkmadı...Sesim kesilmişti...Bisikleti alan arkadaş durdu düştüğümü görünce, geldi kaldırdı fakat halen sesim yerinde değildi...Sonradan sesim gelmişti korkudan kimseye bişe demedim...
_Aradan tam 10 yıl geçtikten sonra bir gece sabah ezanlarıyla birisi geldi uyanık veya değilim tam hatırlamıyorum...Karabasan derler ya sanki oydu...Sim siyah suratı giyimi kuşamı herşeyi siyahtı...Yatakta sırt üstü yatıyorum ellerimi yatağa bağlamış hiç kıpırdayamıyorum,sesimde çıkmıyor bağırmama rağmen.. O gün üzerine düştüğüm taşı yine yeniden göğüs kafesime vuruyordu öldürmek istercesine...Aradan 10 yıl gibi bir zaman geçmesine rağmen ben bunu niye yaşadım bilmiyorum...şuan yaşım 30 ve halen etkisindeyim
))

_Aradan tam 10 yıl geçtikten sonra bir gece sabah ezanlarıyla birisi geldi uyanık veya değilim tam hatırlamıyorum...Karabasan derler ya sanki oydu...Sim siyah suratı giyimi kuşamı herşeyi siyahtı...Yatakta sırt üstü yatıyorum ellerimi yatağa bağlamış hiç kıpırdayamıyorum,sesimde çıkmıyor bağırmama rağmen.. O gün üzerine düştüğüm taşı yine yeniden göğüs kafesime vuruyordu öldürmek istercesine...Aradan 10 yıl gibi bir zaman geçmesine rağmen ben bunu niye yaşadım bilmiyorum...şuan yaşım 30 ve halen etkisindeyim