SiriusB
Kayıtlı Üye
Bir kaç defa denedim. İlk denediğimde bilinçaltıma anlık görüntüler geldi gitti. Sonraki denememde çok parlak ışıklar yandı söndü. Bişey görmedim. Başka zaman tekrar denedim. Bilinçaltıma görüntüler gelmeye başladı. Önce kendimi okçu olarak gördüm. Bi hayvana ok fırlattım. Daha sonra bütün vücudumda enerji dalgalarını hissettim ve en son beynimde derinden bi titreşim oldu. Ve bilincim gitti. Başka mavi gezegende buldum kendimi. Mavi ve beyaz renklerin olduğunu bi yer. Yukarda beyaz ışık görünüyordu. Gezegende ki renkler dünyadan daha parlak ve canlıydı.Bizde mavi renkliydik ve uzun boyumuz vardı. İnsana benziyorduk yapı olarak sadece biraz büyük gözlerimiz vardı. Karşımda arkası dönük iki kişi vardı binek hayvanlar üstünde benimde binek hayvanım yanlarında duruyordu. Bi yere gidiyorduk. Saçlarım belime uzun ve kahverengiydi. Önümde duranlar erkekti. Onlarında saçları beline kadar uzundu birinin saçı kahverengi diğerinin beyazdı. Kıyafetlerimiz yelek ve şort ayaklarımızda hiç birşey yok. Kıyafetler kahverengiydi ve aynıydı. Yerlerde çok açık mavi grimsi bir renkti. Sonra bi beyaz ağaç gördüm binek havvanımda oradaydı. Ata benziyodu çok iri ve benekleri vardı. Yerlere baktım mantara benzer bişeyler ve minik bitkiler vardı. Diğer ağaçları net göremedim. Daha sonra değişik bi taştan yapılmış su havuzu başındaydım orada beyaz bi bitkide şeffaf kenarları beyaz hafif parlayan kelebek vardı onu elime aldım o sırada beyaz saçlı erkeği gördüm bişey söyledi bana gülümsedi bende gülümseyerek cevap verdim. Tekrar önüme döndüm kelebeğe bakıyordum ve o an bi titreşim oldu birden kendimi kalabalığın içinde dünyada gördüm. Konuşmalar duydum. Çok eski bi zamandı. Bi elbise vardı üzerimde ve başımda küçük bi örtü bağlı. kalabalık yok oldu ve kendimi karanlık içinde buldum. Sonra birden bağırmaya başladım daha önce duymadığım bir dilde. Çok hızlı konuşarak haykırdığımı hissettim. Bilincim yerine gelmeye başladı ve o bedende ağlamaya başladım ve gözlerim doldu kapalıyken ve titremeye başladım. Çok yoğun bir enerji hissettim bedenimde. Hem epifiz bezim hem bedenimde hissettim titreşimi. Zor gözlerimi açtım.
Gördüklerimde o an sadece oradaydım ve gerçeklik oradaydı. Şu an burda olduğum gibi.
Gördüklerimde o an sadece oradaydım ve gerçeklik oradaydı. Şu an burda olduğum gibi.