Aşk Sonsuzluktur
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar gece evde herkes uyurken sanırım sırtüstü yattığımı hatırlıyorum . Uyandım ve odanın ortasına döndüm ve bir şeyim bana doğru yavaş yavaş yaklaştığını gördüm. Yeşilimsiydi ve kısa boylu, sanki eğilmiş gibi bir hali vardı. Bana doğru yaklaştı ve hani floresan lambalar ilk açılınca yanıp sönerya o da öyle bana yaklaştı iki defa belirdi ve sonra ben korkmamam gerektiğini biliyordum , besmele filan okudum bilirsiniz. Sonra görünmedi.
Sonraki gece bir daha kalktım ve odanın kapısından baktım bir kadın vardı uzun boylu idi. Bana çok hızlı bir şekilde yaklaştı ya da koştu mu desem her neyse, burnuma bir şey tuttu ve ben kokladım. Sonra gitti. Yani görünmedi. Düşündüm de benim yastığımın altında uykunun düzene girmesi için bir yazı var, ben yazdım . El-Af' dan bulmuştum. Belki ondandır . Ve ben o 2 gecede de demiştim ki ben bu gee kalkıp işlerimi yapacağım ve sanırım böyle kalkıyormuşum .
Sonraki gece bir daha kalktım ve odanın kapısından baktım bir kadın vardı uzun boylu idi. Bana çok hızlı bir şekilde yaklaştı ya da koştu mu desem her neyse, burnuma bir şey tuttu ve ben kokladım. Sonra gitti. Yani görünmedi. Düşündüm de benim yastığımın altında uykunun düzene girmesi için bir yazı var, ben yazdım . El-Af' dan bulmuştum. Belki ondandır . Ve ben o 2 gecede de demiştim ki ben bu gee kalkıp işlerimi yapacağım ve sanırım böyle kalkıyormuşum .