yalnizadam1981
Banlı Kullanıcı
arkadaşlar,son zamanlarda özellikle sabaha karşı rüyalarımda çok cinsel içerikli beni mutlu eden her gün değişik biriyle beraber oluyorum,son zamanlarda çok arttı,sen ergensin normaldir demeyin sakın,yaşım 33,daha önce korkutulmalar yaşamıştım,artık korkmuyorum,hocayada gittim bende nazar olduğunu falan söyledi,her neyse yaklaşık 2 haftadan beri hergün cinsel içerikli rüyalar görüyorum,uyandığımda o mutluluk devam ediyor,5 gün önce eski kız arkadaşımın yüzüyle gördüm,sinirlenip küfür ettim, o sen değilsin,birden sinirlendi ve o an boğulma korkutulma yaşadım,ama gene ayı rüyalar devam ediyor,tam sen kimsin diye sorucam soramıyorum aklımda ama unutuyorum,2 gün önce benle olmak istiyormusun falan dedi,benle evlen,bende senle evlenmek istiyorum dedim bunlar öyle kalıcı kaldıki aklımda,sorum şu erkek cinlerde bir erkeğe aşık olabiliyormu?periyse yada her neyse inancım gereği evlenmem ama o rüya okadar gerçekki onu hissediyorum,yanımda toplu iğne ile yatıyorum,iğne ile batırdımı onu hapsedebiliyormuşsun diye duymuştum,şu sıralar işlerim pek iyi gitmiyor borçlarım çok rahat nefes alamıyorum,birde gece yarıları zevkli rüyalar görünce psikolojim bozulmaya başladı,gündüz bunalım bittim ahmet,gece oh dünyalar benim ahmet,varmıdır bundan kurtulma yolu?ne bileyim rüyada bilinçlenme yolu?