URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
- İş
- Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
[color=violet:2grqgy8h]gay aşk nasıl bir tabir bilmiyorum ama işte yazıyorum
aşkın yaşı cinsiyeti ırkı olmaz ama hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim
lütfen bu uygulama herkeze yapılırmı diye sormayın adı üstünde
gayler için
*bu büyü bir cadı uygulamasıdır.
* bu büyü istediğiniz biri içinde yapılabilir. yada sadece aşkı çekmek içinde yapılabilir.
* gay olmayan bir erkeğe yapıldığında sadece seks olarak çekiyormuş yani o kişi ile seks yapılabiliyormuş.
gerekli malzemeler:
beyaz mum
resim
gül tütsüsü
çimen
balmumu
yapılışı:
istediğiniz kişinin resmini alın. eğer sevdiğiniz kişinin resmi yoksa beğendiğiniz tipe uygun herhangi birinin resmini alın
güç çemberi oluşturun (beyaz mumları yakın sırayla çember şeklinde yerleştirin 11 tane beyaz mum kullanın yakma sırasını unutmayın çünkü aynı sırada söndüreceksiniz)
çimenleri bir saksıya dikin yani yerleştirin (çimenleri kökü ile koymayacaksınız büyümeyecek onlar sadece uygulama için yapacaksınız)
resmi bu çimenlerin arasına yerleştirin
bal mumunu eriitin ve bir heykel yapın o heykelide çimenlerin arasına koyun
çemberin ortasına oturun ve inandığınız varlıklara seslenin
beni sevsin aşk bana gelsin gibi ne istiyorsanız söyleyin işte (dua edin kısaca içinizden nasıl geliyorsa)
birinci gün bitiminde artınızı güneş görmeyen yere saklayın( resim heykel cimen den birşey yaptınız ya art işte o)
14 gün kalıyor geriye yapnanız gereken gün sayısı olarak
14 aynı şeyleri yapamya devam edin ek olarakta resmin arkasına adınızı yazdıktan sonra gül tütsüsü ile tütsüleyerek Nau Sau Ser Bil Uma Rah Rab ) sözlerini söyleyin 21 defa olacak
çemberi kapatmak için yaktığınız sıradan söndürün bu kadar kolay gelsin[/color:2grqgy8h]
aşkın yaşı cinsiyeti ırkı olmaz ama hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim
lütfen bu uygulama herkeze yapılırmı diye sormayın adı üstünde
gayler için
*bu büyü bir cadı uygulamasıdır.
* bu büyü istediğiniz biri içinde yapılabilir. yada sadece aşkı çekmek içinde yapılabilir.
* gay olmayan bir erkeğe yapıldığında sadece seks olarak çekiyormuş yani o kişi ile seks yapılabiliyormuş.
gerekli malzemeler:
beyaz mum
resim
gül tütsüsü
çimen
balmumu
yapılışı:
istediğiniz kişinin resmini alın. eğer sevdiğiniz kişinin resmi yoksa beğendiğiniz tipe uygun herhangi birinin resmini alın
güç çemberi oluşturun (beyaz mumları yakın sırayla çember şeklinde yerleştirin 11 tane beyaz mum kullanın yakma sırasını unutmayın çünkü aynı sırada söndüreceksiniz)
çimenleri bir saksıya dikin yani yerleştirin (çimenleri kökü ile koymayacaksınız büyümeyecek onlar sadece uygulama için yapacaksınız)
resmi bu çimenlerin arasına yerleştirin
bal mumunu eriitin ve bir heykel yapın o heykelide çimenlerin arasına koyun
çemberin ortasına oturun ve inandığınız varlıklara seslenin
beni sevsin aşk bana gelsin gibi ne istiyorsanız söyleyin işte (dua edin kısaca içinizden nasıl geliyorsa)
birinci gün bitiminde artınızı güneş görmeyen yere saklayın( resim heykel cimen den birşey yaptınız ya art işte o)
14 gün kalıyor geriye yapnanız gereken gün sayısı olarak
14 aynı şeyleri yapamya devam edin ek olarakta resmin arkasına adınızı yazdıktan sonra gül tütsüsü ile tütsüleyerek Nau Sau Ser Bil Uma Rah Rab ) sözlerini söyleyin 21 defa olacak
çemberi kapatmak için yaktığınız sıradan söndürün bu kadar kolay gelsin[/color:2grqgy8h]