"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Garip bir site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacked-iDaMLiK_GeNc

Kayıtlı Üye
GECE Operasyonunda ilgimi çekmiş bir site gizlimabet.com hayıdır inşl 41.000 üye 6.000 online rekoru sıfır reklam hiç bir para talebi söz konusu değil kim bu tür bir sitede hiçbir gelir getirmeksizin insanlara bi sürü bilgi vermeye çalışır? hangi devirde yaşıyoruz size sorarım açıkcası ve yanıtını almak isterim bu site hangi amaca hizmet etmektedir biriside çıkıpta yani üyelerden başlığı okumadınmı parapiskoloji bilmem ne sitesi felan demesin gereken yerler sorumu anladı cevabınıda alırsam sevinirim ha cevap vermek zorunda değilsiniz küçük bir araştırma sitede sıfır açık çok enteresan bu denlide güvenliği ön planda tutan bir yönetim ama hiç bir site yokturki açığı olmasın sadece bugunluk yoktur ilerliyen gunlerde elbette olucaktır bu sözümdende bazı yalaka tayfası siteye saldırımı yapacaksın gibi abuk subuk birşey yazmasın bunuda gereken merciler anladı kanıt resimde ok işareti ile gösterilmiştir saygılar
pchw8.jpg

Size siteye giriş amacanızdan dolayı diyecek çok söz ama yazacak tek bir cümle buldum .Buyrun burdan yakın.. !

• Beğendim
Tepkiler: Ori
bu sitenin gelir amaçlı kurulduğunu nereden biliyorsun? ya sahipleri zaten zenginse?
biz burda maddi hiç bir şeyden konuşmayız sadece manevi şeyler. para maddi mi manevi mi?
ben kurucularını tanımıyorum. sadece tahminlerimi söyledim.

ayrıca internetten program indirip açık taramayla hacker olunmaz. ayrıca madem resmi düzenleyceksin paintte, biraz düzenli davran. senden olsa olsa lamer olur hacker olmaz.

Bizim sitemiz bizim gibi insanların tanışması ve bilgi alışverişi için kurulan bir sitedir. Daha sona çok büyüdük ve masrafları tabi ki arttı. Bu masrafları karşılamak için biz de site üzerinden fal bakımları yapmaktayız. Bunun dışında başka bir amaca yönelik bir site değildir. Bizler maddi olarak biz kazanç kapısı olarak bu siteyi kurmadık. Ve herhangi bir sponsorumuz yok. Bu yüzden de insanların yanlış yönlendirilmemesi adına hiçbir reklamı kabul etmiyoruz. Ayrıca 5 yıldır bu siteyi en üste çıkarmak amacıyla ve bu konularda cahilce fikir yürütülmesini engelemek adına bu site kurulmuştur. Ki 5 yılda 41 bin üye ve günlük 10 bin kişiye yakın online kişi oluşması 5 yıl için çok normaldir. Ki bu kadar emek verdiğimiz ve bu kadar çocuğumuz gibi olan bir sitenin de tabi ki güvenliğini düşünürüz ve ona göre hareket diyoruz. Bu yüzden kimsenin bize siz neden bu siteden para kazanmıyorsunuz ve neden böyle bir site para kazanmıyorsa var diyebilme hakkı yoktur.

Gereken cevabı aldığınızı düşünerek artı bir not düşmem gerekiyor. Sitede üyelerimizin yapacağı açıklamalara yönelik yalaka ifadesini kullanmanız hiç hoş değil. Bu kadar dikkatli ve toplumu koruduğunu düşünen ve ona göre açıklama bekleyen kişilerin toplum içerisinde bulunan kişilere yalaka deme hakkı yoktur. Sizin de bu sitede böyle bir hakkınız asla ve asla yok. Zaten kimseye hakaret etme gibi bir durumunuz olması halinde zaten bu sitede duramazsınız. Üslubunuza dikkat edin ve karakterinizin gerektirdiği şekilde davranın lütfen.

sayın: YULE detaylı bir araştırma yapmış değilim ama samimi bir açıklama mesajı yazmıssınız buna istinaden sizin sözlerinize şahsım adına inandım.
Yalaka kelimesine gelince evet birilerinin konuya mudahele etmesini istediğim için yazdım ama ben üyelerle polomiğe girmek için o sözü kullanmadım başka deneyimlerim yüzünden o kelimeyi bilinçli olaraktan yazdım ve istediğimide Aldım cevabınız için tşk ederim umarım bu çizgide devam eder ve bu yolda daha güzel işler yaparsınız saygılarımla

BY iDaMLiK_GeNc

İnsanlar karşılıksız iyiliğe alışık olmadığı için garipsiyor ve art niyet arıyor. Yönetimdekilerin çoğu belli yaş üstü, iş güç sahibi hatta çoluk çocuk sahibi kişilerden oluşuyor. Bu sitede olma amacımız da aşağı yukarı aynı, insanlara birikimlerimizle elimizden geldiğince kendi alanlarımızda faydalı olabilmek. Keşke tehdit edercesine mesaj yazmadan önce üye olarak forumda biraz okuma yapıp, işleyişi görseydiniz.
Ayrıca sitede üyelerimizin güvenliği de en önem verdiğimiz konudur, kimse kişisel bilgilerini forumdan veya özel mesajla bildiremez. Hakaret veya üyelerimizi aşağılayıcı sözler de yasaktır. Bu site farklı inançlara sahip pek çok üyesiyle büyük ve yardım sever bir ailedir.

‘Halka hizmet HAKKA hizmet’ benim hayat görüşümdür ve kimse de bunu sorgulayamaz.

İçinizde patlamaya hazır bir bomba taşıyor gibi öfkeli ve kuşkucu bir mizacınız var sanırım. Aman dikkatli olun patlarsa en büyük zararı kendinize verirsiniz. Kuşku da insanı yer bitirir. 'Hastalıkların zihinsel sebepleri' başlığına bakmanızı öneririm :)

Sevgi, adalet, merhamet, iyilikte cömertlik, fazilet- güzel hizmet, kardeşlik, hoşgörü, sabır, yardım severlik, alçak gönüllülüktür yolumuz.

Size son bir sözüm olacak Edep Ya Hu!

Konu yeterince açıklandığı için ve amacına ulaştığı için kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri