"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gaipten koku , Gözümün yanında hızlıca geçen beyaz yada siyah silüetler ????

gizliaşk571

Kayıtlı Üye
Başta Selamın Aleyküm ve rahmetullah ve berakatuhu kardeşlerim veya abilerim , ablalarım :) Bende bazen baş gösteren olayları anlatıcam bilen varsa anlatabilirim ilk önce kokudan başlıyım ben arkadaşla Allahın esmaları hakkında konuşuyorduk Arkadaş diyor sen Bana Esmaları fazla zikretmemden kızıyorsun artık esmadamı zikredemiyoruz felan dedi bende dedim öle değil bi sayıları felan felan sonra burnuma çok güzel bi şeftali kokusu geldi çok güzeldi hemen diğer odaya gittim geldigimde az az kokuyordu sonra kayboldu koku güzeldi hoştu bu birinci sorum ?

2cisi bazen biyere bakarken yan taraftan siyah yada beyaz birşey geçer gibi oluyor açıklayabilirseniz sevinirim :) Saygılar ve selamlar Allahın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun :) :)
 
benimde yaptığım veysel karane zikrini yapan hemen herkes bu tür kokuları alıyor ve güzel rüyalar görüyor belki sizede benzer bir durum olmuştur
 
ibadetlerde dil ile yapılan zikirden sonra bazı haller açılımlar zuhur eder sonra kalp zikri başlar gerçi kalp her attığında ALLAH ı zikir eder oda ayrı...
 
Koku olayı ilgimi çekti durduk yere farklı durumlarda koku almayı bilen birisi ya da tahmini olan birisi aciklarsa sevinirim . Benimki ibadetle alakali degil parantez icinde belirteyimde.Bende portakala benzer bir koku duyuyorum ki portakal yiyemem hiç
 
Ortamda bulunmayan kokuları algılama genelde epifiz bezi salgısı ve kalp gözü olarak nitelendirilen bölgenin aktifleşmesiyle mümkündür. Bu durumda sadece sizin tanıklık edebileceğiniz çok özel anlar yaşanabilir. Olasılıksız kitabını okuduysanız orda da baş kahraman önce bir koku duyumsar akabinde geleceğe dair parçalar görürdü. Yalnız bu tür durumlar paylaşıldıkça daha az yaşanan ve alacağınız kötü yorumlardan olumsuz etkilenen bir süreçtir. Hayırlı akşamlar diliyorum.
 
Geri
Üst