"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gaibe Bakmak İçin

reidikonto

Kayıtlı Üye
Eğer dilersen bir gaib kişi ne haldedir bilirsin. Gaibin ismini ve anasının ismini ve içinde oldugu günün ismini ebced hesabı ile hesap edip dörder dörder böler. Kalan

-1 kalırsa zindanda veyahut mahpus veyahut siklet veya bir belaya giriffar olmuştur.
-2 kalırsa selamettir sefası vardır. Borçtan halas ve ne muradı varsa hasıl olur.
-3 kalırsa hastadır. çok yatar ve bir zahmet çekiyor demektir.
-4 kalırsa ölmüştür. Hasta ise sag ise sıkıntı çekmektedir. Veya can çekişmektedir.
Buna kıyas cevap verile... La ya lemul gaybe illallah.

Sanırım Bülent Kısa bu yazıyı okumuş olsa çok kızardı . Havasın yozlaşma dönemine bu yazıyı da eklerdi.

Sanırım bülent kısa bu yazıyı okumuş olsa çok kızardı . Havasın yozlaşma dönemine bu yazıyıda eklerdi
Birincisi hiçbir şey Bülent Kısa 'nın tekelinde değildir. İkincisi burası Bülent Kısa'nın sitesi değildir. Üçüncüsü madem her şeyi çok iyi biliyorsunuz sitede yazdığınız diğer mesajlarda bizi mi kandırıyorsunuz? İyi niyetinizden şüphe etmeye başladım açıkçası.

Birincisi hiçbir şey Bülent Kısa 'nın tekelinde değildir. İkincisi burası Bülent Kısa'nın sitesi değildir. Üçüncüsü madem her şeyi çok iyi biliyorsunuz sitede yazdığınız diğer mesajlarda bizi mi kandırıyorsunuz? İyi niyetinizden şüphe etmeye başladım açıkçası.
sadece kılı kırk yararak birşeyler öğrenmeye çalışıyorum .

Arkadaşlar herkes birbirinin yazdiklarini ister okusun ister okumasin uygulamak yada uygulamamak kişinin kendi bileceği bir husustur.rencide edici yazilar yazmyalim lütfen.herkese açik bir sitedir bu benim bildiğim.ha! Kişi yanliş bir konuya deyinmişse ispat edici bir şekilde izah edilsin.herkese teşekkürlerimi sunarim.

Geri