"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

forumdan kendimi fes ediyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cecen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cecen

Kayıtlı Üye
yaklaşık 1 ay once uye oldugum gizlimabet `e 1 tecrübe puanı ile başlayıp sıfır tecrübe puanı ile ayrılmak düştü payıma

başlıktanda anlaşıldıgı üzere insanız beşeriz şaşarız bu siteye uye olurken düşündüklerimle uye olduktan sonra düşüncelerim değişti

saygı ve sevgi çerçevesinde siteden uyeliğimi iptal etme kararı aldım lakin yazılarım ve açtıgım konuları moderatör olmadıgım için silemiyorum yada kaldıramıyorum moderatör arkadaşlardan tüm yazdıklarımında slinmesini rica ediyorum ALLAH a emanet olun

not: böyle bir istek için özel mesajla bildirebilirdiniz diyen arkadaşlar olabilir kendi isteğimle bıraktıgımı haksız yere atılmadıgı bilmeleri için açtım konuyu sevgiler

Sn Cecen üyeliğiniz iptali mümkün olmakla beraber geçmiş 33 iletinizin silinmesi sözkonusu değil.
Talebinizde ısrarlı iseniz Sn Yule'ye üyelik iptal talebinizi nedenleri ile lütfen özel mesaj olarak yazınız.
Cevap verildiği için konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri