"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forumda arama yapamıyorum !!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan exotic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exotic

Banlı Kullanıcı
Kaç kez okuyorum şu cümleyi " Forumda bulunup bulunmadığından emin olmadığınız konuları aratıp bakın" diye.Artık sinir bozucu olmaya başladı.Aramaya kelimeyi, cümleyi v.s yazıyorum, aratıyorum, alakasız bi sürü şey çıkıyor.Gelişmiş aramayı deniyorum, Ordan gir - çık yine aynı yer -_- biri bunun sebebini bilmiyo mu ?

Aramayı google araç çubuğuna örneğin; EFT yöntemi gizli mabet.... şeklinde yazıp yapın, o zaman kesin sonuç alabilirsiniz.

Burada aradığınız her konuyu google da yazın yukarıda örnek verildiği gibi.Örnek veriyorum tekrar aşk büyüsü gizlimabet.com gibi.Sonrasında aramanızda forumdaki o konular çıkacaktır :)

Sitemizde anahtar kelimeler yoğun olarak kullanılmıyor. Bunun yanı sıra çok fazla konu ve mesaj olduğu için arama yapıldığı zaman sistem bütün konu ve mesajlardaki yazdığınız içerik bulunan her kelimeyi aratıyor. Bu da bahsedilen konuların çıkmama nedenini oluşturuyor. Bunun için arkadaşların da ilettiği gibi google arama motorundan ya da diğer arama motorlarından arayacağınız kelimeyi yazıp arkasına gizlimabet yazdığınız zaman başlıklara göre arama yaptığı için arama motorları doğru konuları bulma ihtimaliniz daha fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri