merlinx
Kayıtlı Üye
Arkadaslar oncelikle konunun paranormal birseyle veya varlikla alakali olmadigini soylemek isterim daha sonra konuyi okuyup bunun varlikla falan alakasi yok gibi yorumlar yapmazsaniz sevinirim sadece bu forumdaki arkadaslarin yorumlarini fikirlerini onemsedigim icin yazmak istedim. Konuya gelecek olursak gunluk yasantimda her zaman sakin kalmayi bilen pozitif birisiyim 2 yildir beraber oldugum bir kiz arkadasim arkadaslarim ve ailem var ben pek memnun olmasamda guzel bir hayatim var 1 haftadir kavga etmedigim tek bir kisi bile kalmadi kiz arkadasim ailem arkadaslarim herkesle tartisiyorum durduk yere sinirleniyorum tartisiyorum artik o pozitif halimden eser kalmadi resmen. Simdi diyorsunuz bu konuyu nicin acti bu ? Su sebeple actim, sizden fikir almak istiyorum illaki bu tarz birsey yasayan vardir aranizda nasil sakin kalacagim etrafimdakileri kaybetmekten nasil kurtulacagim fikirlerinize onem veriyorum yardimci olursaniz sevinirim. Not: Konuyu dogru yere actim mi bilmiyorum yillardir ogrenemedim yanlis olduysa affola