Hiç yoktan sinirlenmez insan. Yapılan bir hareket değersiz hissettirdiği için sinirlenir. Niye değersiz hissediyorsunuz??? Bir hareket ya da söz daha önce yaşanan kötü anıları deneyimleri mi hatirlatiyor. Daha önce ki deneyimler özgüven kaybına mi yol açtı çünkü duygusal şiddet özgüven kaybi yaratır.Merhaba ben normalde çok sakin bir insanımdır ama ikili ilişkilerde hiç yoktan sinirlenip aşırı tepki gösteriyorum ve o an kendimi engelleyemiyorum bu yüzden ilişkilerim yürümüyor. Bunun sebebi ne olabilir büyü vb. birşey olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Ben de katıla katıla katılıyorum.Lord of the rings'e de büyü olmadığı konusunda katılıyorum
Tavsiyeleriniz güzel hoş ama ben insanlarda meydana gelen bu değişikliklerin güneş uzay vs. Vs. Çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Adı üstünde insanız duygularımızla varız. Nefsi kontrol edememe duygulara hakim olamama bunlar içsel olaylar. Güneş patlasada bunlar var patlamasada.Merhaba,
Olumlama çakranızda ve enerjiniz bir boşluk meydana gelmiş maalesef. Şu son dönemler de aynı şikayetlere sahip bir çok insan bulunmakta. Dünyanın manyetik alanı ve güneşte ki zamansız patlamalar gezegenler üzerinden ve Uzay içinden dünyamıza aktarılan enerjiyi dalgalandırıyor. Bu dalgalanmalar da bize algıda bozukluk, nefsi kontrol edememe, dikkat dağınıklığı, duygusal boşlukların fazlalaşması, öfke kontrolsüzlüğü gibi geri dönüyor. Olumlamanızı onarmalısınız.
Siz alıntılayınca fark ettim adını yanlış yazdığımı lotr sevmenin ve gözüne kadar giren egzama ile bir şeyler yazmamak gerektiğinin kanıtı olmuşum resmen. Kusura bakma lords of the shadows ve teşekkürler Absoluta.Ben de katıla katıla katılıyorum.
![]()