"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Farklılık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan az4p
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

az4p

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar arkadaş ortamında çok konuşuyorum düşük çeneli bir adam oluyorum okulda falan kimseyle muhattap olmuyorum içimden gelmiyor dershanede az konuşuyorum ama çok seviliyorum çoğunluka hayal dünyamdayım sorum şu bu düşük çeneli olma işini sevmiyorum birde bazen kendimi tutamıyorum yalan söylüyorum gereksiz gereksiz bunu çözebilirmiyim

Kendin ol seni olduğun gibi sevsinler.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Seni olduğun gibi kabul etmeyeceklerse dostlukları sahte değil midir?

Kendin ol seni olduğun gibi sevsinler.İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Seni olduğun gibi kabul etmeyeceklerse dostlukları sahte değil midir?

Kendim oluyorum aslında ama benliğim değişiyor resmen birde küçükken annem babam çok olaylı şekilde boşandı bende aşırı derecede heyecan var çok aşırı bunuda çözmem gerek

Benliğin neden değişiyor insanlar yüzünden mi yaptığın şeylerin tam olarak farkında oluyor musun kendini sorgulamayı dene istersen

yani çevrene göre ister istemez benliğin değişiyor yaptıklarının da farkında olmuyorsun o zaman benim tavsiyem biraz kendinle ilgilenmen kendini iyice tanıman iyice kendini düşünmen olur umarım yardım edebilmişimdir belki de ilgisizlikten oluyordur bunlar

yani çevrene göre ister istemez benliğin değişiyor yaptıklarının da farkında olmuyorsun o zaman benim tavsiyem biraz kendinle ilgilenmen kendini iyice tanıman iyice kendini düşünmen olur umarım yardım edebilmişimdir belki de ilgisizlikten oluyordur bunlar

Kendinle ilgilenmeyi açarmısınız biraz hocam

Yani kendinle ilgilenmek hoşlandığın şeyleri yapmak iyi özelliklerini düşünmektir mesela yani kendini mutlu edecek şeyler yapmaktır belki de iç rehberinle buluşman gerekiyordur ben daraldığımda onunla buluşup huzur bulurdum bir iki kişiye de anlatmıştım gerçekten mutlu oluyorlardı

Yani kendinle ilgilenmek hoşlandığın şeyleri yapmak iyi özelliklerini düşünmektir mesela yani kendini mutlu edecek şeyler yapmaktır belki de iç rehberinle buluşman gerekiyordur ben daraldığımda onunla buluşup huzur bulurdum bir iki kişiye de anlatmıştım gerçekten mutlu oluyorlardı

Saolun hocam iç rehberden kastınız arkadaş falan mı ?

hayır arkadaş değil zihninde seni bekleyen dost gibi biri zaten hayal dünyamdayım demişsin kolaylıkla yapabileceğin bir teknik rehberle buluşmak

Hocam çok sağolun vallaha hayal dünyamda çok cool ve herkesin hayranlık duyduğu bir adamım aslında allahın izniyle bunu gerçeğe çevirecem

Hayal etmeye devam etmek ve içtenlikle istemek yeterli eskiden ben arkadaşlarımın beni anlamadığını düşünüyordum içimdeki eksikliği dolduramıyorlardı sonra bir gün dershaneden dönerken içim çok doldu içimden dedim ki ''beni anlayacak biri olsun şöyle olsun böyle olsun benim sevdiğim şeyleri sevsin...'' bütün özelliklerini saydım aradan bir hafta falan geçti buldum onu meğerse en yakınımdaymış işte bu da bir örnek mesela hiç ummadığım bir şeydi ama gerçekleşti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri