"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

farkındalıkla ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farkında

Banlı Kullanıcı
sa öncelikle ben ..... 20 yaşındayım
ben son birkaç gündür farkındalığa merak sardım özellikle ramazanda
:biggrinjester:
farkındalığa ulaşmak istiyorum ama birkaç sorum var
-farkındalık için uygulamam gereken metotlar neler her sitede farklı şeyler var (ayna olmadan ama ayna fobim var sorun olurmu evde ayna kullanmam mümkün olduğunca)
-çok fazla bilgisayar oyunu oynuyorum bu farkındalığa ulaşmayı engellermi
-demon vb.varlıkların saldırısına uğramak istemiyorum lucid-astral merakım falan yok çılgın biri değilim sadece farkındalığa ulaşmak gördüğüm rüyaları minimuma indirmek yani rüya görmek istemiyorum zihnimin boş olmasını istiyorum stresi azaltmak için
sorularım bu kadar aslında yardım eden birisi olursa çok iyi olur :hurray::hurray::hurray:

Sayın Keira'nın bahsettiği linkten sayısız bilgiye ulaşabilirsiniz.
Yalnız ulaşmak istediğiniz yere varabilmek için önce onun ne manaya geldiğini anlamanız gerekir, hazmederek ve sabırla. Yaşınız gereği belirttiğiniz alana yönelmeniz bile, sizin için büyük bir adımdır ancak ne olduğunu tam kavrayamazsanız, ilerlemeniz de olmayacaktır. Rüya görmemek demek değildir farkındalık, bilakis duru görü yetimiz, bir çok yetimiz gibi açıldıkça, haberci rüya sayınız bile artabilir. Bilgisayar, oyun vb. çok oynuyorum demişsiniz, evet negatif anlamda etkisi vardır. Farkındalıkta tüm doğa ve parçası olduğumuz insanı da anlamlandırmak (fark etmek) esastır. Özellikle zihine sürekli ve yalancı görseller yüklenen oyunlar, tv , pc gibi bir çok şey başta psişik yetiler olmak üzere negatif etkide bulunmaktadır. Yalnız farkındalıkta hiç oyun oynanmaz diye bir şey yoktur, aksine özellikle negatif anlarımızda, zihni kötü konuşmaktan uzak tutacak, keyifli şeylere yönelinebilir ancak bunun da bir dozu olmalıdır. Stresi azaltmak, zihni boşaltmak değil tümüyle, bu zaten daimi mümkün değildir, ancak bizi gereğinden fazla yıpratan negatif iç sesleri kontrole alabilmek ve farkındalığın artması için meditasyonu da öneririm.

Bahsi geçen linklerden iyice alt yapı oluşturun, aklınıza takılan sorular olursa size yardımcı olalım.

Sevgiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri