Anlıyorum tabiki sizin açınızdan baktığımda haklısınız.Bende kendi tecrübelerimle baktığımda ne yazık ki bu sonuç çıkıyor karşıma.(Benimle hiçbiri bağdaşmamış zira..

)10 yıl az zaman değil,İstanbul'da ve hatta İst dışı elimin uzandığı herkese fal baktırdım.(Aralarında ismi duyulmuş kişiler var buraya yazamadığım).Yaşadığım dönem itibariyle o an ki soruma verdikleri cevaplarla, büyük beklentiye sokup ciddi zaman kaybı yaşattılar bana.Gerçekten lafın gelişi yazmıyorum, büyük paralar verdim ben bu fal işine.Kafe falcılarını saymıyorum tamam onlar vakit geçirme amaçlı ama evinde,ofisinde bu işi yapanda beni hem yanlış yönlendirdiler hem de hep beklemede kalmama neden oldular.İki yıldır şükür ki frenledim fal konusunda kendimi ve artık çok okuduğum kitaplardan dolayı bakış açımda değişti.İnsanın aslında dışında hiçbirşey olmadığını, herşeyin içinde olduğunun net farkındayım.Yönlendirenimde içimde,o benim.Yeter ki insan doğru dinlemeyi bilsin.Zamanında fala döktüğüm parayla şimdiki gibi yoga yapıyor olsaydım sanırım harika bir yogi olabilirdim.

Arada özlediğimde baktırıyorum artık ,fal mabedi uygulama o anlamda iyide oldu.Arkadaşların kendi tercihidir tabiki ama benim yaşadığım ve söyleyebileceklerim özetle böyle.