"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evime Hırsız Girdi Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan insanoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

insanoglu

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli üyeler,

Geçtiğimiz perşembe evime maalesef hırsız girdi ve içinde işlerim olan bilgisayarımı ve diğer elektronik eşyalarımı çaldı. Olayın şüphelesi yüzde 80 belli. Kendim yolda denk geldim. Ama ispatlayamıyoruz. İsteyene şüphelerimin neden yüzde 80 olduğunun detaylarını anlatabilirim. Bana bu konuda yardımcı olacak bilgiler paylaşacak değerli insanlar varmı. 100 kere ya hayyum, ya kayyum duasını okuyarak yazılmış halini başımın sag tarafına koyarak uyudum. Bilgisayarın onun evinde olduğuna dair şeylerde gördüm. Başka ne yapabilirim. Lütfen yardım. Çok mağdur durumdayım. Devletin savcısı polisi yardımcı olmuyor. Yüzde yüz kanıt isteniyor ispatlayamazsam iftiracı olacakmışım ve bana tazminat davası açacakmış şüpheli olarak bildirirsem devlet görevlileri söyledim.

Bulmama yardımcı olacak dua, yöntem veya kişi önerileri olan varsa lütfen yardımcı olsun. Ücretli ücretsiz yardımlar bekleniyor.

Var mıdır tavsiyesi olan. Emniyet Savcılık başvurdum ama hırsız korumaya dönük yasalar olay yerinde karşılaştığın şüpheliyi bile almıyorlar. Böyle işlerden medet umuyorum artık kendim takip ediyorum kendi davamı dediğim gibi yardımcı olabililecek veya olabilecek birilerinin tavsiyelerini bekliyorum. Varsa böyle hocalar ve profesyoneller tanıyan yardımcı olur inşallah.

Yani yasaların seni korumadığını belirtmişsin başka çözüm yolun kalmamış umarım işin ehli birileri karşına çıkar.Bu saçma bir fikir diyemiyorum çünkü böyle hırsızık olaylarının ilim sahibi kimseler tarafından çözüldüğünü çok dinledim.Hatta şöyle söyleyeyim babamın anlattığına göre devletin çok önemli bir kurumunda (burada ismini söylemiyorum bizzat) bu yaşadığın hırsızlık olayının belki 10 katı maddi zararlı halini yaşayan birisi bu şekilde çözmüş.Bizzat babamdan dinledim ve bu yönteme başvuran insanlar için inan kırk yıl düşünsem böyle şeylerle uğraşırlar demezdim.Ancak bir hocaya gitmişler hoca bizzat çalınan malın yerini,alan kişiyi çatır çatır anlatmış olayı böyle çözmüşler.Ne yazıkki bu hocayı tanımıyoruz biz.Umarım karşına böyle kesin çözüm sunan birisi çıkar.

Bu işin çaresi kenzül arş duası. Bir araştır. Sanırım yazıp yastığının altınamı koyuyordun öyle bir şeydi tma hatırlıyamadım şimdi.

Hırsız daha önce evime dadandı fakat yakalayamamıştık. Gittiğim falcı bu senin bilgilerini çalmaya geliyor demişti. Bilgi dediği bilgisayarlar ve bilgisayarlar çalındı maleesef. Yüzde 80 şüpheli var ama devlet kurumlarına bundan ifade alın demem için %100 kanıt lazım yoksa alıp sorgulamak polisin kendi insiyatifinde ben isim verir ispatlayamazsam iftiracı duruma düşermişim. Abime musallat olan 3 harflileri çözen hoca vardı ailem o hocaya gidecek. Bende o falcıya gideceğim tabi yine adli makamlardan yardım dileniyoruz halk olarak. Olay yeri ekibi gelişi güzel parmak izi aldı bana soruyor neye dokunmuş olabilir diye olayın şoku ile aklına birşey gelmiyor insanın sonrasında ekip gittikten sonra laptobun fişini 3lü prizden sökmek için ona dokunmuş ve kapıyı açmak için kullandığı pense vardı. Sonradan bildirdim ama olay yeri ekibi gittikten sonra olmaz dediler şimdi nasıl kanıtlayayım nasıl sonuna kadar üzerine gideyim şüphlenin.

Dualar ne kadar yardımcı olur bilemem fakat umarım suçluyu bulup cezasını verirler

Merhabalar her ne kadar dualarla gerçekten zor gibi görünse de, dualara inancım tam sadece uygun şekilde dua etmenin faydalı olacağına inanıyorum biz hemen tecelli beklediğimiz için maleesef pek faydasını göremediğimizi sanıyoruz. Allah' ın adaleti tartışılmaz geçte verse erkende verse hayırlısı artık

Hırsız daha önce evime dadandı fakat yakalayamamıştık. Gittiğim falcı bu senin bilgilerini çalmaya geliyor demişti. Bilgi dediği bilgisayarlar ve bilgisayarlar çalındı maleesef. Yüzde 80 şüpheli var ama devlet kurumlarına bundan ifade alın demem için %100 kanıt lazım yoksa alıp sorgulamak polisin kendi insiyatifinde ben isim verir ispatlayamazsam iftiracı duruma düşermişim. Abime musallat olan 3 harflileri çözen hoca vardı ailem o hocaya gidecek. Bende o falcıya gideceğim tabi yine adli makamlardan yardım dileniyoruz halk olarak. Olay yeri ekibi gelişi güzel parmak izi aldı bana soruyor neye dokunmuş olabilir diye olayın şoku ile aklına birşey gelmiyor insanın sonrasında ekip gittikten sonra laptobun fişini 3lü prizden sökmek için ona dokunmuş ve kapıyı açmak için kullandığı pense vardı. Sonradan bildirdim ama olay yeri ekibi gittikten sonra olmaz dediler şimdi nasıl kanıtlayayım nasıl sonuna kadar üzerine gideyim şüphlenin.

Siz en iyisi durumu polise bırakın. %80 şüpheli yok şu kadar şüpheli diye kimseyi suçlu tutamazsınız. Hakaretten dava açarsa tazminat dahi alır sizden. Ayrıca iftira çiğ insan eti yemektir. Bir insanı bu kadar kötü bir suçla itham etmeden önce emin olun.

Sn.insanoglu,eğer hırsızın kim olduğuna eminsen şahitinle birlikte savcılığa şikayet et.Ayrıca çalınan eşyalarının sana ait olduğuna dair belgelerini faturalarınıda yanına al.Hiçbirşey ispatlayamazsan, al abini babanı birilerini o hırsızı bul eşyalarını almaya çalış.Biri benim bilgisayarımı eşyalarımı çalacak ve sonucunda ispatlanmayacaksa ve o hırsız eşyalarımın üstüne yatacaksa ben o hırsızı ne yaparım? o duvar senin bu duvar benim o adamı yerden yere çarpardım kafa göz dalardım ona :banghead: ve eşyalarımı geri alırdım ondan.

Çalınan eşyanın geri gelmesini mi istiyorsun yoksa suclu her kimse cezalandırılmasını mı?
Ziyan malın geri gelmesi için yapılan çok güçlü okumalar var ama önemli olan malı korumak ve büyüyle hocayla çözülecek bir durum değil sanırım bu...

Devlet gorevlileri tarafindan ifadesi alinip ifadesinin dogrulugunun arastirilmasi suc olmamasi lazim dedigim gibi olayon detaylarini yazsam hak vereceksin.

her ikisinide istiyorum. sadece calinan malim geri gelsin demek bencillik olur. bu bana dokunmayan yilan bin yasasin demek ya yarin senin malini calarsa ne.olacak. bu yuzden hem.ceza almali hem malim geri gelmeli. Valla bi tilsim yaptirdik degerli bir hocamiza 3 tane olay var. biri ele cizilmis bir sey tahtaya civilemeli digeri sirke nohut digeri yumurta isitma bakalim ne plcak

Nohut duasını kendinde yapabilirsin.Büyücü falcıya gerek yok.Siz kendi işinizi kendiniz yapın.Bu büyü sayılmaz bir uygulama diyelim.
Nohutların içinden siyah olan nohutu alın ,abdet alıp 2 rekat Allah rızası için namaz kılın.akşam üstü bir ağacın dibine gidip nohutu ağacın dibine gömün.Ve sonra niyet edin.Allahım eşyalarımı çalan pişman olsun ve geri getirsin demeniz yeterli.Ve arkanızı dönün geri bakmadan hemen evinize gidin.O nohut çürüdükçe hırsızın pişmanlığı artacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri