"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evimde Gardolap'ta yazılı muska buldum.Çok korkmaya başladım.Ne olabilir?Lütfen yardım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Efgan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Efgan

Kayıtlı Üye
Evimde Gardolap'ta yazılı muska buldum.Çok korkmaya başladım.Ne olabilir?Lütfen yardım bekliyorum!

Hasta bir kimse için yapılmış. Hastalığı geçsin diye. Hastalığa kötülük ( kötü göz, götü niyet vb) sebep olduğu düşüldüğü için bu kötülüğü de karşı koruma oluşturması amaçlanmış. Kendi evimiz ve dolabınız ise aile bireylerine sorun önce nazikçe zira iyi amaçla yapılmış. Durmasını istemiyorsanız. Küçük küçük kesin sirkeli tuzlu suya koyun sonra koydunuz kapla birlikte dışarı bir yere atın ( dökün)

Hasta bir kimse için yapılmış. Hastalığı geçsin diye. Hastalığa kötülük ( kötü göz, götü niyet vb) sebep olduğu düşüldüğü için bu kötülüğü de karşı koruma oluşturması amaçlanmış. Kendi evimiz ve dolabınız ise aile bireylerine sorun önce nazikçe zira iyi amaçla yapılmış. Durmasını istemiyorsanız. Küçük küçük kesin sirkeli tuzlu suya koyun sonra koydunuz kapla birlikte dışarı bir yere atın ( dökün)cc

Hasta bir kimse için yapılmış. Hastalığı geçsin diye. Hastalığa kötülük ( kötü göz, götü niyet vb) sebep olduğu düşüldüğü için bu kötülüğü de karşı koruma oluşturması amaçlanmış. Kendi evimiz ve dolabınız ise aile bireylerine sorun önce nazikçe zira iyi amaçla yapılmış. Durmasını istemiyorsanız. Küçük küçük kesin sirkeli tuzlu suya koyun sonra koydunuz kapla birlikte dışarı bir yere atın ( dökün)
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Rabbim razı olsun.İnsanın iradesini etkileyip, musallat altında bırakmak, kul hakkıdır.

Urum bey size mesajla ulaşamıyorum mesajlar kapalı olduğu için, profilinize de yazamadım. Bakım yapıyor musunuz diye bilgi almak istiyordum.. buraya yazdığım için kusura bakmayın

Geri