"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evet Yeni SORU MÜthiş Gel ,Gör ,Öğren, Yaz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dreamx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dreamx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Kuantum Fiziği İçin Ne Okumam Lazım ?

Meslek Lisesi Düz Lise vb

Ve Hangi Bölüme Gitmem Lazım ?

Sayın Dreamx, tam olarak anlayamadım. Bu her üyenin, kendi sorularını yanıt almak için yazdığı, bir konu başlığı mı yoksa sadece size mi özel? Ayrıca "Müthiş" "gel" "gör" gibi konu başlıklarını da uygun bulmamaktayız.

Daha önce açtığınız konuda da "meslek zamanım geldi sizce" diyerek konu açmışsınız. Her üye kendi meslek seçimi için, sayısız konu açacak olursa bu siteden faydalanabilecek kişi de kalmayacaktır.

Kuantum kaynak için ise sayısız kere önerilerde bulunuldu, sitemiz ciddi bir arşiv gibi, dilediğiniz kadar konu zaten mevcut. Sizin hazır olduğunuz kaynak hangisiyse zaten yatkınlık duyacaksınızdır. Örneğin bir kişi size "secret" kitabını önerir, onun için çok şey ifade eder ancak bana göre yüzeysel ve geçici bir değişimdir, ben başka kaynaklara daha sıcak bakarım. Yalnız bunun için de yeni konu açmaktansa eski konulara ekleme yaparsak konu kirliliğini önlemiş oluruz.

İyi forumlar...

Geri