"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

evet her evde cin vardır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan isa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isa

Banlı Kullanıcı
evet her evde cin vardır ama her evdeki cinler zarar veremezler...

cinler hangi evleri severler?

***-kapısı açık odada cima yapılan evleri,

***-]ayakta küçük su dökülen,su kullanılmadan taharet yapılan ve gusl abdesti alınmayan banyoların bulunduğu evleri,

***-mutfağında besmelesiz yemek pişen evleri,

***-sofrasında besmelesiz yemek yenen evleri,

***-besmelesiz yenen yemek artıklarını çöpe atan evleri,

***-aile fertleri arasında edep ve adaba dikkat edilmeyen evleri,

***-içinde ibadet edilmeyen evleri cinler çok severler...
ve o evlerin sahiplerine oyun oynayıp onları boş işlerle meşgul etmeyi de çok severler...

---------------------------------------------
bu evlerde cinlerle temasın üç kolay yolu...

1-banyo eşiğinde seslenmek (zamanı ve duası var)

2-banyo içerisinde birleşme istemek (zamanı ve duası var)

3-mutfakta sohbet (zamanı ve duası var)

Alıntı

Aman hiç geImesinIer ne yapıcaz onIarı eksik olsun :) İnsanlar zaten cinlerden beter artık onlarla ugraşacak ne zaman ne sabır ne de gereksinim var :D

:d dimi haklısınız ama inanın bence artık insalar onlardan beter :D bi kaç dikiş fazlayız yani

neden bu saydığın sebepler hep kötülük ve pislik içeriyo . cinler pis insanlaramı sadece musallat oluyorlar peki benim tanıdığım çok temiz ama cinlerle ilişkisi olan arkadaşım war . yoksa bana cin diye anlattığı şey cin değilmi??

banyo içinde birleşme istemek dediğin bi cinle mi birleşmek?

Evet maIesef :( AIIah bizi bu tür şeyIerIe imtihan etmesin inşaIIah.Allah insana taşıyamayacağı yükü vermez. Herkesin imtihan sebepleri de farklıdır. Kuran-ı Kerim’de Allah “Ben sizi eşlerinizle, çocuklarınızla, malınızla ve canınızla deneyeceğim.” Diye dört tane madde koyuyor. Bazen bunların tamamı ile imtihan olanlar var.

bu konular la ilgili sitede bir çok bilgi var araştırırsanız şaşıracagınız daha bir çok bilgi mevcut :D

banyo içerisinde birleşmeyi istemek çok ilginç geldi duasını ve zamanını bilen biri varmı

arkadaşlar hayatta yok diye birşey yok gerçekten bunlar bildiklerimiz kim bilir daha bilmediğimiz bir çok durumlar mevcut allah korusun cümlemizi

soframızda mufakta besmele cok cekilmez alıskanlık edınemedım ne yazıkkı ama ayetel kürsi de eksik olmaz hala girebilir mi?

Geri