"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evdeki Eşyaların Gürültüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nira

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam evi toplarken puf ve pc masası arasından gri bir köpek kadar bulutumsu şekilsiz bir şey geçti hızlıca. Sabah lavabodayken duş başlığı bir kaç defa hortumundan kaydı en sonunda düştü. 5 dakika geçmedi belki, başka odalardan bir şeyler devrildi yada düştü veya birbirine çarptı gibi gürültü-patırtı geldi. hatta 1 dakika içinde bir kaç kez. Evin içinden gelen bir gürültüydü. Bunu evdekiler de duydu. Gittim baktım dökülen saçılan bir şey yoktu.

Bundan 2-3 ay önce vaktini hatırlamıyorum bir gece yatağımda uzanırken bir şey yatağın ayak ucuna şiddetli vurdu yatak ayak ucundan baş ucuna doğru sallandı. Baktım ama kimseyi göremedim. Arkasından bir şeyler devrilmiş yada düşmüş gibi sesler geldi evin içinden yan odadan. Kalkmadım yerimden sonra uyudum. sabah kalktığımda etrafa dökülen saçılan bir şey göremedim.

Ben her şeyi paranormale yorup burada kimsenin vaktini almak istemem ama merak ettim. Bu aralar fiziki olarak çok yoruluyorum az yiyorum ve geç yatıyorum. Çok uykum geliyor. Enerjim iyice düştü. Acaba enerjim iyice düştüğü için parazit varlıkları çekmiş olabilir miyim diye düşündüm bu gün.

Bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Varlık çekseydiniz eğer sesleri sadece sizin duymanız gerektiğini düşünüyorum genede bilmiyorum garip bi olay aynı zamanda çok korkutucu.İnşallah devamı gelmez

Kimisi zihinsel yorgunluk diyecektir, kimiside paranormal olarak bir açıklama getirecektir. Bence günde en azından 20 dakika kadar meditasyon yapıp kafanı dinle. Böylece hem zihinsel yorgunluğunu gidermiş olursun hemde paranormal varlıklara karşı enerjin artar ve rahat edersin.

Apartman dairelerinde gürültü ve ses bana çok normal geliyor. Benimde çok başıma geliyor. Yan odada bir şey düştü sanıyorum gidiyorum bakıyorum bir şey yok. üst komşu harelde bir şey düşürdü diyorum. Yatarken yatak sallıyor birden yaylı yatak uykulu olduğum için kendi hareketi fark etmiyor yatağı sallıyorum yatak sallanınca da uyanıyorum. yayı yataklarda basit bir dönme bile sallantıya neden oluyor.

Parazit varlıklar zaten fiziki bir maddeye etki edecek kadar güçlü değiller. fiziki maddeye etki edecek bir varlık zaten milyonda bir musallat olur ve oldu mu ses le yatak salamayla uğraşmaz, iyi bir şey yapacaksa yapar kötü bir şey yapacaksa yapar. acaba diyezsiniz zaten emin olursunuz.

Önemli olan gri bir şey görmeniz, az yemek yemeniz ve yorgun olmanız bu bir hastalığın belirtisi olabilir.
tansiyon sorununuz olabilir, karaciğerde bir sıkıntı olabilir, beyinde bir sorun olabilir. bence hiç vakit kaybetmeden bir doktora gidiniz.

Apartman dairelerinde gürültü ve ses bana çok normal geliyor. Benimde çok başıma geliyor. Yan odada bir şey düştü sanıyorum gidiyorum bakıyorum bir şey yok. üst komşu harelde bir şey düşürdü diyorum. Yatarken yatak sallıyor birden yaylı yatak uykulu olduğum için kendi hareketi fark etmiyor yatağı sallıyorum yatak sallanınca da uyanıyorum. yayı yataklarda basit bir dönme bile sallantıya neden oluyor.

Parazit varlıklar zaten fiziki bir maddeye etki edecek kadar güçlü değiller. fiziki maddeye etki edecek bir varlık zaten milyonda bir musallat olur ve oldu mu ses le yatak salamayla uğraşmaz, iyi bir şey yapacaksa yapar kötü bir şey yapacaksa yapar. acaba diyezsiniz zaten emin olursunuz.

Önemli olan gri bir şey görmeniz, az yemek yemeniz ve yorgun olmanız bu bir hastalığın belirtisi olabilir.
tansiyon sorununuz olabilir, karaciğerde bir sıkıntı olabilir, beyinde bir sorun olabilir. bence hiç vakit kaybetmeden bir doktora gidiniz.
Uruma Katılıyorum

benim evdede oluyor bazan ev eski altın aradık temele kadar kazdık 3 tane kuyu kazdık bir tanesi 3 metreye yakındı ve sonuç sıfır dedektörler çıldırıo yavur köpekler vardı dedektörler çalışınca hayvanlar kaçıcak delik arıyodu evi bağlamak varlıkları def etmek için kuran yazılı bir uzun sopa ile 7 defa hoca evi döndü dolandı ve bunu 3 defa yaptı gene fayda etmedi ganimeti sürekli aşşağı çektiklerini söylediler pes ettik ve ev bazan sallanıyor o gölgelerde ben evde çok gördüm genellikle hep koridorda görmüşümdür çok hızlı bir uçtan öbür uca geçip duruor rahat ol bir şey olmaz olsa bana olurdu

cevaplar için ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Sn Urum'un dedikleri de doğru olabilir yorgunluktan karartı görmüş olabilirm. Ama seslerin evin içinden geldiğine şiddetle eminim. Ses kısa süre aralıklarla farklı farklı odalardan gelince insan garipsiyor. Tuhaf hissediyorsun. Sorumda yazdığım gibi paranormale bağlamamak lazım herşeyi tabiki de. Üstünde de durmadım kafaya takmıyorum zaten. İlginç geldiği için sormak paylaşmak istedim. Gerçekten çok tuhaf bir sabahtı..

Üst katta evini süpüren hanım ablamızın süpürgeliklere çarpış ve süpürge makinesini sürtüş sesi, bizim eve tam arkamda biri duvara eziyet ediyormuşcasına geliyor. İnanılmaz gercekçi ama anlatamam sanki arkamda biri var. İşte bende bunun süpürge makinesi olduğunu anlayana kadar o sesi hep başka şeylere yorardım. Yada ne biliyim mutfaktaki masum bir pet şişe ev yıkılıyormuş gürültüsü çıkarıyor bazen kendi kendine. Lamba hafif olduğundan bazen uçuşuyor, şu kağıt lambalardan. Öyle çabuk korkmamak lazım kendimden biliyorum bir kere korkunca en ufak dışardan gelen tıkırtıyı evden, yanınızdan, arkanızdan geliyor sanıyorsunuz :)

Gördüğünüz karartılar aynen ben de de olmakta. Sevgili URUM'un da dediği gibi büyük ihtimalle yorgunluktan, çünkü sadece yorgunken bu tür karartılar görüyorum. Umarım sizde de bu şekildedir.

evde bu tarz garip olayların olması evde yaşayanın bunalım içinde olup bu duyguları dış dünyasına taşıması sonucu böyle gariplikler olurmuş. bir kitapda da okumuştum: "Ne günlük yaşantı da, ne de geceleyin düş dünyalarında yüzeye cıkmayacak kadar derine itilen bu duygulardaki ruhsal enerji, belli bir noktadan sonra dış dünyaya taşarak boşalma olanagını bulmaktadır. Ancak bu etki şuursuzdur; söz konusus kişilerin hiç biri, eylemlere kendisinin yol açtıgını bilmemektedir."

Sn Hayalet484 gecen akşam misafir olduğum bir yerde bir odaya girdim avize sallanmaya başladı ben girince. Misafir olarak gittiğim evin alt katında üst katında kimse yok. Depremmi oldu diye diğer avizeleri kontrol ettik deprem yoktu. Az sonra ışık söndü avize yanıbaşıma düştü. Eve döndüm Lambalar gitti geldi ve bozuldular. derin bir buhranım yok şükür ama iş stresim var. Herhangi bir psişik yeteneğim yok diye düşünüyorum. Birde son zamanlarda vucudumda aşırı elektirik var resmen vücumda elektriğin dolaştığını hissediyorum. şu anda bile hissediyorum ellerimde. Birilerini çarpıyorum. Elektirik olmayan bir şeyi de tutsam ben çarpılıyorum. Önemsemediğim için söylememiştim. Belki de bundan oluyordur. Seninde dediğin gibi bir enerji taşmış olabilir şuursuzca benden. Akşam işten çıkınca Bir toprakta yürüyeyim yalın ayak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri