"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evde ışık Hüzmesine dönüşen Kuş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MeHDiX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MeHDiX

Kayıtlı Üye
Saygı değer arkadaşlarım.Sizlere yaklaşık 4-5 ay önce annemin bizzat yaşadığı olayı anlatmak istiyorum;
Akşam üstü annem evin pek kullanılmayan (yorgan,döşek konan) odasına girince,odanın içinde pencerenin pervazında serçe büyüklüğünde bir kuş görür.Bütün pencereler kapalı olduğu halde içeri nasıl girdiğine anlam veremeyen annem,pencereyi açıp kuşu dışarı yönlendirmek için el hareketleri ile ürkütmeye çalışınca kuş uçup döşeklere konmuş,annem ordada üzerine gidince bu kez kapının üstündeki ampul duy`una konmuş.annem oraya doğru yürüyünce bu kez kuş birdenbire gözlerini alacak şekilde parlak bir ışık topuna dönüşmüş.bu durum karşısında ürken annem aceleyle koridora çıkmış,fakat bu kez ışık topu annemin önünde ilerliyormuş.nereye baksa gözlerinin önünde uçuşan ışık topu,zamanla küçüldü.en son üstünden 3 ay geçmesine rağmen -bakın hala görüyorum,şuan sinek büyüklüğünde diyordu annem.
Bunun ne olduğunu hep merak ettik.Bu sitede,aura,çakra,ruhsal rehber tarzı konuları görünce,Bunu bilginize sunmak istedim.Sizce ne olabilir?

Selamın aleyküm arkadasım konularınızı okudum baska boyut varlıklarıyla tecrübelisin okuduğum kadarı'ile, öncelikle anlattıgınız konular yasadıklarınız benim hislerime göre baya meraklısınız fakat yasadığınızı düsünmüyorum, bu benim görüsüm, ziraa yalan konustugunuzu söylemiyorum
Annenizin görmüs oldugu kus beyaz enerji kütlesiyle 3 aydır gördügünü söylüyorsunuz, bu annenize bir isaret vs hersey olabilir fakat rahmani boyutu yüksek, ve bu isareti sadece anneniz bulabilir ve sizin bu konu hakkında baskaları'ile paylasmanız o isaretin kaybolmasına sebeb olur, bu konularla iç içe oldugunuz için az cok tahmin etmeniz, gerekir ve bir sorum olacak
Köy, kasaba tarzı yerdemi kalıyorsunuz ?

Her birimiz Başmeleklerden biri veya bir kaçı ile ve onların temsil ettikleri ışın (ışınlar) ile rezonanstayızdır. Eğer rezonansta olduğumuz bu başmeleklere ve gökkuşağının özel yoluna (yollarına) bağlantımızı kullanırsak, kendi spiritüel ilerlememiz büyük ölçüde hızlanır. Bu müthiş varlıklar Tanrı Kaynağından gelen muazzam enerjiyi ve yüksek frekansları, bu bilgiye erişebileceğimiz ve sonra yolculuğumuzda kendi ilerlememize devam edebileceğimiz bir seviyeye indirirler. Bu Işık varlıkları bizim bekçilerimizdir (koruyucularımız), rehberlerimizdir ve destek yapılarımızdır. Diğer bir çokları ile birlikte, yaşamlarımızın her gününün her saniyesinde bizi desteklerler, onların varlıklarının farkında olalım ya da olmayalım.
Bu inisiyasyon size ne katacak? Meleklerin Renkleri, 7 başmelek ve onların ilgili ışınları ile 7 bağlantı sunar. Bu 7 bağlantı tek bir inisiyasyon (uyumlama) ile verilir. Sizi her bir Başmeleğe bağlar ve dilediğiniz her zaman bu Başmelekler’den herhangi birini veya hepsini çağırabilirsiniz. Melekler asla sizi terk etmezler veya boşvermezler. Onlar heran sizinle birlikte sizi dinlemeye hazırdırlar. Siz her bir Başmeleğe bağlanırken ayrıca başmeleklerin hizmet ettikleri ışına ve onun ilgili rengine bağlanırsınız. Bağlandığınız Başmeleğin rengini basitçe gözünüzde canlandırarak bağlantının güçlendiğini hissedersiniz. Bu, imgeleri canlandırmakta zorlananlar için idealdir. Gereken tek şey, rengi gözünüzde canlandırmaktır.

Başmelek Jophiel: Sarı renkli olan aydınlanmanın ve bilgeliğin ışınında hizmet eder
.Başmelek Şamuel: Sevginin ışını olan Pembe ışında hizmet eder.
Başmelek Cebrail: Uyum ve saflığın ışını olan Beyaz ışında hizmet eder.
Başmelek Rafael: Şifa ve gerçeğin ışını olan Yeşil ışında hizmet eder.
Başmelek Uriel: Huzurun ışını olan Altın ışında hizmet eder.
Başmelek Zadkiel: Özgürlüğün ışını olan Mor ışında hizmet eder.

peki annenizde herhangi bir göz bozukluğu olabilir mi? bu konuyla ilgili bir göz doktoruna baş vurdunuz mu? çünkü göz tansiyonunda da buna benzer göz önünde uçuşan ışıklar görülebiliyor. alternatif olarak annenizin bir göz doktoruna görünmesini tavsiye ederim.

Selamın aleyküm arkadasım konularınızı okudum baska boyut varlıklarıyla tecrübelisin okuduğum kadarı'ile, öncelikle anlattıgınız konular yasadıklarınız benim hislerime göre baya meraklısınız fakat yasadığınızı düsünmüyorum, bu benim görüsüm, ziraa yalan konustugunuzu söylemiyorum
Annenizin görmüs oldugu kus beyaz enerji kütlesiyle 3 aydır gördügünü söylüyorsunuz, bu annenize bir isaret vs hersey olabilir fakat rahmani boyutu yüksek, ve bu isareti sadece anneniz bulabilir ve sizin bu konu hakkında baskaları'ile paylasmanız o isaretin kaybolmasına sebeb olur, bu konularla iç içe oldugunuz için az cok tahmin etmeniz, gerekir ve bir sorum olacak
Köy, kasaba tarzı yerdemi kalıyorsunuz ?
Ve aleykum selam sevgili Mexxo arkadaşım.Başka varlıklara meraklı olduğum doğru.zira bu yüzden küçüklüğümden beri nerde onlarla ilgili bir kitap görsem alıyorum,bir olay duysam kulak kabartıyorum,iştirak ediyorum.Onlarla iç içeyim.ama her ne kadar önceleri sadece seslerini duyuyor ve onları hissediyor olsamda son 1 yıldır çok aşikarane yaşamaya başladım.duymak konuşmak v.b.. Annem 75 yaşlarında.gözleri yaşından dolayı çok keskin değil.mesela iğneden ipliği bize geçirtiyor:) çok ince şeyleri kestiremeyebiliyor.Şu ana dek herhangi göz tansiyonu yaşamadı.zaten olayı yaşadığındada yine hamdolsun ayakta sağlamdı.ve olayın akabinde abimlere gitmişti.Annemin tek sorunu romatizmalarıdır..Hayır şehir merkezinde oturuyorum.

ışığın rengı onemlı bu durumda?
Söylediğine göre göz alan parlaklıkta beyaz bir ışık kütlesiydi.Bu durumda annemin herhangi bir melek veya baş melekle bağlantılı olmasını gerçekten çok isterdim.Işığın renginden yola çıkacak olursak,sınıflandırmanıza göre sanırım o melek Cebrail a.s.olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri