Symbol.
Kayıtlı Üye
Dün akşam saat 3 suları ailemden herkes uyuyordu. Ben de her gece olduğu gibi bilgisayar başında sabahlıyordum işte kulağımda kulaklıkla yüksek sesli müzik dinliyordum. Birden bi ses duydum sanki yere sert bişey atılmış gibi. Ama kulaklıkla müzik dinlememe rağmen irkildim sesten ve sade ben duydum annemler duymamış. Sonra baktım internet gitmiş. Küçük bi alet var modem gibi hem telefon kablosu hem internet kablosu takılıyor oraya, babam bazen sabaha kadar oturmayım diye alıyor o aleti. Koridor falan karanlık ışık yanmıyor hiç, gittim baktım evet kablo çekilmiş. Ama babam çekseydi gidip direk yatmazdı herhalde baktım annem babam kardeşim uyuyor. kabloda dolabın arasına girmiş. Neyse dolabı kenara çektim kabloyu çıkarttım taktım falan annem kıpırtıma uyandı. Sordum siz mi çektiniz yok onlar değil. Kablonun kendi kendine çıkmasına imkan yok :S İyi saatte olsunlardan başka seçenek yok gibi gözüküyor da amaç ne ki internet kablosu ne alaka
ben bir anlam veremedim sizce ? Ha bir de o sesi annemlerin duymaması da garip ben kulaklıklar varken duydum da sıçradım yerimden :S Hani varlıklı bir ev olmuş olsa o saate kadar oturup rahatsız etmiş olabilir miyim dicem ama daha önce böyle bir olayla karşılaşmadım