"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evde Bulduğum İlginç Sembol Büyü müdür?

İllumaniti88

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba. Bu resmini yüklediğim sembolü 3 gün önce evimde buldum. Resme dikkatli bakarsanız sembolde; R-M-M-T harfleri var. Baba ismim-Kardesimin ismi ve Benim iki ismimin baş harfleri. Daha önce böyle bir uygulama hiç görmedim. Sizin fikirleriniz nelerdir?

http://imgim.com/9686incio7990127.jpg

Merhabalar gördüm r-m-m-t yazıyor gerçek anlamda yaşanmış birşey mahallede ep eski bi mevzu bi tanıdığın kiracısı cıkmıyor evden diye büyü yaptırdı, kapıdan girdi adam kilitlendi kimse derman bulamadı var yani gördüğüm şeylere inanırım, size kötülük yapmak isteyen birilerimi var? yada sizi sevmeyen bi düşmanınız felan varmı herşeyi gözden geçirin tam bilmiyorum yani büyü felan ama bilenlerde yazar benden sonra ilk yorumu yapıyım dedim aklımdakileri yazıyım, düşmanınız sizi sevmeyen birileri felan varsa onlar yapmış olabilir ama? ne büyüsüdür bu bilmem yazıcaklarım bu kadar Sayın:İllüminaiti88 sevgi ve ışıkla kalın...

Bunun majikal bir uygulama olduğunu sanmıyorum.Çünkü bir şeyin krokisi çizilip izdüşümü noktalar halinde alınmış olarak görüyorum.Ayrıca o harfler numara yerine kullanılmış yer belirleme sistemi için. Yalnız bu kağıt parçası değil sanırım bu inşaat veya atölyelerde bir ölçüm aleti gibi kullanılmak için de yapılmış olabilir gönye misali.Benim yorumum bu :)

Geri