Zikir için La ilahe illallah net işe yarıyor her gün 100'den fazla çekersen nefsini terbiye etmiş olursun. Her gün yapabilirsin.Merhaba, herkese iyi geceler.
Ben faydasını gördüm dediğiniz esma önerisi rica ediyorum.
Sayısı, günü vs.
Herhangi bir konuda olabilir.
Okuduğum bazı esmalar var her gün ama daha çok maddiyat, maneviyat ve korunma üzerine.Örneğin, son dönemde Vedud furyası atağa geçti. Bana aşık olsun, beni sevsin, elinde orkideler kapımda sırılsıklam olsun ümidiyle zikirmatik tuşu eskiten doldu ortalıkta. Gökkubbe bu kadar Vedud zehirlenmesi yaşamamıştır herhalde. Zehirlenme diyorum çünkü niyet doğru gelmiyor..
Velhasıl, sağda solda yazana takılmadan ilerleyin. Aile sorunları olan birisiniz, öfke ve nefret sorunlarınız var. Nur esmasını araştırmanızı öneririm. Karanlığa karşılık ilahi ışık kullanın![]()
Teşekkür ederim.Zikir için La ilahe illallah net işe yarıyor her gün 100'den fazla çekersen nefsini terbiye etmiş olursun. Her gün yapabilirsin.
Esma içinde El-kaviyy 130 defa okursan her gün niyet ederek tabi bedenine güç ve heybet gelir. El-kaviyy esmasının günü cuma ama her gün yapmak çok daha iyidir.
Şimdi bakın bende çok oluyordu bu sorunlar şükür geçti. Sizede bir yol izlemenizi öneriyorum, eğer birşeyi yapmanız gerekiyor ise ama yapmıyorsanız bu daha sonra size mutsuzluk verebilir. Örneğin; Kelime-i tevhid zikrini 101 kez okuyacaksınız ama yapmak istemiyorsunuz, o zaman al eline tesbihi veya zikirmatiki niyet ederek başla okumaya, spor ile ilgilen gitmiyorsan bile evde 15-20 dakika uğraş çok uzun bir süre değil. Farklı alfabeler öğren mesela ben Atalarımızdan yadigar olduğu için Göktürkçe öğreniyorum. Yani mutlu olabileceğin şeyler hakkında düşün ve onlara zaman ayırman seni çok mutlu edecektir.Okuduğum bazı esmalar var her gün ama daha çok maddiyat, maneviyat ve korunma üzerine.
Öfke ve nefret sorunum için anksiyetede kullandığım hafif ssri ilacıma dönüş yaptım, bırakmıştım.
Maalesef bırakınca öfke, yaşananlara nefret ve gelecek kaygısıyla baş edememeye başladım. Belli ki beyin kimyam doğru çalışmıyor. Bir de bazı dönemlerde sinir stresim artıyor malum.
Yalnız hala geleceğe yönelik endişe ve mutsuzluk hakim. Keyif alamama, başarısızlık ve bu evden gidememek gibi korkular var.
Üniversite son sene ve dersler ağırlaştı, dönem uzayacak endişesiyle hiç gitmesem diyorum saçma sapan.
Kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum.
Bu konuyla ilgili ne önerirsiniz?
En-nur esması ebced değeri olan 256 kere okumanız iyi olur. Ben 101 kez okuyorum gerisi size kalmış ne kadar okumak isterseniz okuyun. Gece yatmadan önce 10 kez salavat-i şerife getirmeniz belki mutlu olmanızı sağlayabilir. Namaz kılıyorsanız ve dediklerimi yaparsanız hayatınızdan memnun olacağınıza inanıyorum.Teşekkür ederim.
Başka varsa alabilirim önerileri.
Karanlığa karşı ışık olarak ya hadi, ya nurÖrneğin, son dönemde Vedud furyası atağa geçti. Bana aşık olsun, beni sevsin, elinde orkideler kapımda sırılsıklam olsun ümidiyle zikirmatik tuşu eskiten doldu ortalıkta. Gökkubbe bu kadar Vedud zehirlenmesi yaşamamıştır herhalde. Zehirlenme diyorum çünkü niyet doğru gelmiyor..
Velhasıl, sağda solda yazana takılmadan ilerleyin. Aile sorunları olan birisiniz, öfke ve nefret sorunlarınız var. Nur esmasını araştırmanızı öneririm. Karanlığa karşılık ilahi ışık kullanın![]()
Şükür. Endişe başka türlü geçmez. Düzenli şükür edilmeli. Kendi cümlenizle ve içinizden geldiği gibi saf bir dille.Yalnız hala geleceğe yönelik endişe ve mutsuzluk hakim. Keyif alamama, başarısızlık ve bu evden gidememek gibi korkular var.
Üniversite son sene ve dersler ağırlaştı, dönem uzayacak endişesiyle hiç gitmesem diyorum saçma sapan.
Kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum.
Bu konuyla ilgili ne önerirsiniz?
Karayiplerde tatil yapabilmek için basılmış Vedud kitapları dolu ortalık. Okuyan insanlar sonunu mu düşünüyor sanıyorsun ?Vedud Esmasına devam etmek mi?
Karayiplerde tatil yapabilmek için basılmış Vedud kitapları dolu ortalık. Okuyan insanlar sonunu mu düşünüyor sanıyorsun ?
Vedud ile çalışan kesim koşulsuz sevgiyi kendine istemiyor,
kendisine tapılsın istiyor arada fark var. Varlığını putlaştırıyor.
Kasarak yapmak olarak düşünmüyorum.Esmalara abanırcasına yüklenmek vebal doğurur.
Kasarak yaptığın herşeyin enerjisi içinde sıkışır.
Size bir şey sormak istiyorum.Esmalar riskli. İçsel bilişe güvenmeden kalıplar halinde okunması doğru değil.
Retro'nun dediği gibi tevhitten çıkılırsa lanet olabilir. Kader kodlarını açıcam diye daha da düğümlemek mümkün.
Ayetel kürsi ile çalışıyorum ve halimden memnunum. Dünyevi dileklerin blokajlarının kalkması, negatifin dokunmaması, ruhani ilim kapılarının daha da açılması için en temiz yollardan biri. Neticede ne dilersen onu alırsın. Dilek önemli. Duadan bile önemli.
Her çalışma öncesi : '' La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim '' ya da '' Her türlü gücün ve değişimin kaynağı yalnızca Allah'tır. '' bilinciyle başlarsanız zihin daha rahat olur. ( Deneyimle sabit )
Çok sıkıntılı bir süreçteyim.En-nur esması ebced değeri olan 256 kere okumanız iyi olur. Ben 101 kez okuyorum gerisi size kalmış ne kadar okumak isterseniz okuyun. Gece yatmadan önce 10 kez salavat-i şerife getirmeniz belki mutlu olmanızı sağlayabilir. Namaz kılıyorsanız ve dediklerimi yaparsanız hayatınızdan memnun olacağınıza inanıyorum.
Kurtuluş için ne önerirsiniz?Karanlığa karşı ışık olarak ya hadi, ya nuresmalarıdır.