"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

eskişehir gümüşcüye uğra

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan partos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

partos

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu gün 2 gümüşçüye uğradım pentagram gümüş kolye ucu almak yada yaptırmak için 2sindede aynı tepkiyi aldım.Hatta diolog olarak veriyim
Ben:abi pentagram kolye ucu yaptırmak istiyordum ama
Adam : Yok kardeşim biz öyle şeyler yapmayız
Şok oldum sanki dükkanın önünde kedi kesebilirmiyim diye sordum.Adam bi kötü baktı bana kalayımmı kavgamı ediyim kaçayımmı şaşırdım bildiğiniz adam akıllı gümüşcü varmı?

bazı arkadaşlarda öyle tepki almış. eskişehirde bulamayabilirsin ama internetten aratırsan kesin bulursun..

İnternette toplu şatışını bulabildim en fazla daha önce alan yada yaptıran varsa internetten yada normalden bana bi adres yada link verebilirmi(yalnız motifsiz yalın gümüş pentagram istiyorum)

toplu satış , çinden alan geliyor uzakdoğudan . alibaba gibi sitelere güvenmemek lazım. biraz daha araştır diyorum , çıkacak mutlaka karşına .

Yok arakadaşlar bulamadım bildiğiniz bi yer varmı internettende olur bulamıyorum motifsiz gümüş pentagram kolye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri