Eski Sevgiliyi Unutmanın 11 Altın Kuralı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan damned
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12) Bir kızın burnu büyürse adlı konumdaki yazıyı siz yazmışsınız gibi mektup olarak yazın verin. Tabi sonundaki vuhuuu gaza geldim cümlelerini kesin. Aman ha. Rezil olursunuz. :)
O sizden vazgeçer. O vazgeçince de size başka seçenek kalmaz. İnsanın seçeneğinin olmaması hoş şey. Bahanesi oluyor.

Sevgiliyi unutmak bence çok kolay.Benim gençlik yıllarımda iken bir kız arkadaşım yani sevgilim vardı saygısız bir hareketine ve kelimesine herşeyi bitirdim.Çünkü sevgili dahi olsan aranda saygı olmadıkça o ilişkiden hayır gelmez.Benim böyle katı kurallarım vardı aslında katı denmez doğru kurallar demek daha doğru olur.Yani saygısızlık yapanı silerdim.Silmemin sebebi yaptığı davranıştan dolayı bunu haketmesidir.Çünkü ben karşımdaki insana iyi ve dürüst oluyorsam,yalan söylemiyorsam,onu aldatmıyorsam aynı şeyleri sevgilim veya yarim dediğim insandan da beklerim.Zaten bir insan dürüst olmazsa bütün değerlerini kaybetmiş demektir.

"eski sevgiliyi unutmak" unutulmaz sadece acısı zamanla zayıflar ve zamanla bu acı hissi zamanında yaşanmış olaylar, anılar arasında yer alır. yeni sevgilin olur seversin gezersin sevgilinle gezerken eski sevgilini gördüğünde gene için hafiften sızlar ama o artık mazide kalmıştır ve yeni eşinle gayet mutlusundur. acıyı hafifletmek ve bu kötü halden kurtulmak için britneay spears in verdiği önerilere kesinlikle katılıyorum. ama dediğim gibi kesinlikle yok etmek diye birşey söz konusu olamaz.
kaynak: acı tecrübelerim :/

Her hafta sevgili değiştirenler var onlar yeni sevgili kuralını uyguluyorlar ve çok başarılı ki devam ediyorlar yada bu etki domino taşı etkisi gibi devam ediyor.:)

Her hafta sevgili değiştirenler var onlar yeni sevgili kuralını uyguluyorlar ve çok başarılı ki devam ediyorlar yada bu etki domino taşı etkisi gibi devam ediyor.:)
Öyleleri sevgili olmuyor ki sadece birileriyle zaman dolduruyorlar.Bu gibi tipler tek başına kalamayan aciz insanlar.Sevgili adı üstünde "sevgi"her hafta bulunabilirmi?:)

Öyleleri sevgili olmuyor ki sadece birileriyle zaman dolduruyorlar.Bu gibi tipler tek başına kalamayan aciz insanlar.Sevgili adı üstünde "sevgi"her hafta bulunabilirmi?:)

Biz onları halk arasında başka bir isimle anıyoruz ama mabet in genel ahlak düzeyine aykırı olduğu için burada dile getiremeyeceğim:D

'Sevgili' kelimesinin burada basite indirgendiği ve tamamen modern ve popülarist toplumun algıladığı gibi bir sevgi olduğu çok aşikar.Şems ve Mevlana sevgiliydiler.Yakup ile Yusuf da sevgiliydi.
Ama Züleyhanın ki aşktı.Belkide dünyanın en talihsiz aşkı.

Piyasadaki gençler arasındaki çoğunlukla evgili olmanın son derece yüzeysel bir ilişki olduğunu,beğenmek hoşlanmak ,elektirik almak gibi fiziksel kaynaklı bir çekim olduğunu düşünüyorum,ruhsal olursa zaten aşk olurki tadından yenmez o ayrı bir alem resmen akıl tutulması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri