"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eşcinsellik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Secretx101

Kayıtlı Üye
Utana sıkıla birilerine bu durumu anlatma ihtiyacı duydum forum sakinleri, umarım vereceğiniz tavsiyeler işime yarayacaktır.Şu an 16 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar hiçbir eşcinsel dürtüm yoktu.Kızlara ilgi duyuyordum ve hala da duyuyorum.Fakat ergenliğin bir getirisiyle hemcinslerime de ilgi duymaya başladım, başlarda bu dürtülerimi bastırmama rağmen artık kendime engel olamıyorum.İçsesim bana sürekli hemcinslerine de ilgi duyuyorsun itiraf et diyor sürekli bunun savaşını veriyorum.İşin kötü tarafı bu konu hakkında konuşabileceğim aile yakınım yok, aileme açsam yıkılacaklardır.Yaşım geldiğinde bir bayanla evlenmek ve baba olmak istiyorum ama bu hemcinslerime olan libidolarımdan kurtulamıyorum.Aynı zamanda inançlı biriyim ve her defasında pişman oluyorum.Lütfen bana bir yol gösterin, tavsiyelerinizin yanında dua vs. önerebilirsiniz, şimdiden teşekkür ediyorum.

Biseksuelsiniz ve bu normal bir şey takmayın ben de bir lgbt yim psikoloğa gittim tedavisi yok çünkü hastalık değil bu yani normal hayvanlarda da var takılacak bir şey yok. Tabi ülkemizde halk olarak sevmiyorlar böyle şeyleri ahlakı bozacağından korkuyorlar ama ahlak görecelidir kimseye takılmayın bu konuda ama söylemeyin şimdilik tepki çekersiniz baskı altında kalmayın gerçi biseksuellik diğer lgbt türlerine göre daha az tepki çeker çünkü ileride bir kızla evlenmeniz mümkün.

Müslümansanız eğer namazlarınızı aksatmamaya ve daha cok Allahı anmaya çalışın dua edin İnanın isterseniz gökten sihirli değnek insin yinede sizin kendi içten duanızdan daha iyi olmaz Allah şüphesiz sizi görür ve işitir... Geçmiş olsun

Eşcinselliğin hastalık olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. İnternette araştırabilirsiniz dünyadaki psikologların ortak açıklamaları var. Kendinizi kabullenmezseniz sürekli üzülürsünüz.

Kendimi kabullenememe gibi bir durumum yok psikolojik olarak bu duruma itildiğimi düşünüyorum sürekli karşı cinslerimden bulamadıklarımı hemcinslerimde arıyor gibiyim.Evet sanırım biseksüelim.

Takma Kafaya ileride atlatırsın bunu :D Ama sana söyliyeyim eğer ilaç arıyorsan kız arkadaş yap bak nasıl ilaç oluyor :D

Kızlar kesmiyor mu? bu iş bu kadar basit değil. kendinize şu soruları sorun: erkeklere sadece cinsel ilgi mi duyuyorum yoksa duygusal şeylerde ilgimi çekiyor mu? erkeklerden cinsel-duygusal hoşlanma şeklim kızlarla olan hoşlanma şeklimle aynı mı yoksa erkeklerden farklı şekillerde mi hoşlanıyorum? Bu gibi sorularla kendinizi tanıyın. Kızların kesmemesiyle alakası yok bu durumun. Düzeleceği filan da yok büyük ihtimalle. kızlarda bulamadığınız şeylerin ne olduğunu da düşünün isterseniz.

İlginiz için teşekkür ederim dediklerinizi göz önünde bulunduracağım, şu an büyük bir karmaşanın içindeyim ama zamanla rayına gireceğini düşünüyorum.Önceden olan kızlara cinsel-duygusal hoşlanmam şimdi hemcinslerime kayıyor olay bu.Karşı cinslerimden yara aldım, ayrıldık vs vs. yani beni bu yola sürükleyen şey bu gibi görünüyor.

16 yaşına kadar kişi hemcinslerine ilgi duyar,bu herkeste var ancak herkes farkedermez. Çekingen biriyseniz, şişman veya fiziksel olarak mutsuzsanız, karşı cins için özgüveniniz eksilse ancak tendel dürtüleriniz de varsa, karşı cins tarafından ezileceğinizi veya bir biçimde yetersizlik duygusu yaşayacagınızı düşünürseniz, hakkında fikir sahibiolduğunuz hem cinsinize yönelmeniz çok doğaldır.

Eğer bu durum devam edecekse de sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu ülkede bazı şeyleri olduğu güzellikte kabullenmenin zamanı geldi de geçti. Birbirimizi yermekten sevemez olduk. Elbet sizi olduğunuz gibi sevecek biri vardır, gerisi teferruat, kabullenmedikçe durumu içinizde büyütürsünüz. biseksüellik düşündüğümde kötü birşey değil, üremek dürtüsüyle karşı cinsel beraber olacağınıza birini gerçekten cinsiyetine aldırmadan sevdiğiniz için onunla beraber oluyorsunuz.Bence daha arı bir sevgi bu. Herkes sanıyor ki hem erkek hem kadınla her önüne gelenle sevişir biseksüeller :) halbuki amaç sevişmek değil sevilmektir, genelde aşkın kendisine aşıktırlar.Ve bir varlığı sevmenin bedeni ve cinsiyeti olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri