Denizyeliz
Kayıtlı Üye
Merhaba. 1 senelik ilişkim var. Erkek arkadaşım çok saçma şeyleri bahane edip ayrıldı. Ben yazdıkça cevap veriyor ama sevgili olmak istemiyor tekrar. Ne yapabilirim geri dönmesi için
Kusura bakmayın, sizinle aynı durumda olan birçok insan biliyorum ve bu cümle gerçekten sizin adınıza üzücü.Kendini geliştirip, yeni insanlarla tanışıp, tek bir insana mahkum olmadan yepyeni heyecanlar ve dünyalara yönelebilmek varken, elini paramparça etmiş hatta sizi istemeyecek kadar yükseldiğine inanan bir insanı nasıl isteyebiliyorsunuz, ve bunun için hala mücadele veriyorsunuz inanamıyorum.Böyle şeylerle kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin lütfen.Demek ki karşı taraf artık istemiyormuş, siz de yolunuza bakın.Yine de forumda bu konuda size destek sağlayabilecek birçok seçenek bulabilirsiniz, arama yapın lütfen.Fakat kendi yazdığınız bir senaryoyu oynarken bu sahte ilişkiyi nasıl kabullenebileceksiniz orası da hayret konusu.sevgili olmak istemiyor tekrar
Merhaba. Afrin'de askerdi, yaralandı izne geldi. Her neyse devamlı planları bozduğu için ve devamlı ailesi yanımız da olduğu için, bende biraz surat yaptım. O da bunu istemiyor. Hep kendi dediği olsun, hiç sorun olmasın, kimse sorununu ona yansıtmasın istiyor. Ablasına söyletti istemediğini kendisi bile söylemedi. Benim aşırı zoruma gidiyor. Gece gündüz doğru düzgün uyumadım, sosyal hayatım hiç olmadı o oralarda diye. Bu kadar küçük sebepten bitirmesini hazmedemiyorum.
İstemiyor kafası çok karışık. O kadar saçma sebepler ki cidden kabullenemiyorum.[FONT="][FONT="]Asker piskolojisi kötüdür, bilirim. Sizin iyi söylediğiniz bir şey bile batabilir. Afrin de olaylar güzel değil stresini siniri üzüntüsü yorgunluğu çook kötü ve dayanılmaz bir şey. Benim size tavsiyem, biraz ağırdan almak. Yüz yapmak yerine biraz yoracak olsa da sevdiğin için katlanman gereken bir fedakarlık yapman lazım. Onun piskolojisi şuan çok karışık. Belki yüzüne söyleyemeyecek kadar cesaretsiz bilemezsin. [/FONT][/FONT]
[FONT="][FONT="]İlişkinin ana iki karakteri sen ve o. Başkalarının düşünceleri yerine senin kalbin ve aklın önemli. Üçüncü kişi değil de sen kalbinden geçeni yap. Ona buna böyle sormak yerine biraz empati kur ‘Ya ben onun yerinde olsaydım nasıl olurdum piskolojim nasıl olurdu’ vs. bir düşün. Asker yari olmak kolay değil. O yüzden burada daha çok kafan karışıcak. Kalbini ve aklını dinle. Ve bir tavsiye daha konuşucaksan yüz yüze konuş. Bazen mesajlar göstermek istediğin duyguyu vs göstermez. Sağlıcakla kalın.[/FONT][/FONT]
Zaman tanımalısın o halde. Sabırlı olman lazım.İstemiyor kafası çok karışık. O kadar saçma sebepler ki cidden kabullenemiyorum.