"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

erkeğin bağlanan cinsel gücünün açılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arman

Kayıtlı Üye
Erkek arkadaşımın cinsel gücünün bağlı olduğunu düşünüyorum. eski eşinin ona büyü yaptırdığını söylemişti. daha sonra ben de bakım yapan bir hocaya gittiğimde o da bana arkadaşımın erkekliğinin bağlı olduğunu söyledi. birbirimize yakınlaştığımızda hemen kaçıyor ve ortamdan uzaklaşıyor. yaklaşık iki yıldır görüşüyoruz. onunla bu konuyu açıkça konuşamıyorum. hem onu mahçup etmek istemiyorum hem de aramızdaki güveni sarsmak istemiyorum. ama ona yardımcı olmak istiyorum. onun bilgisi dışında, bu bağlılığı çözmek için benim yapabileceğim bir uygulama varsa bana önerirseniz çok memnun olurum. teşekkür ederim..

origanum teşekkür ederim.peki onun yerine ben gitsem olur mu.

Bağlı olan siz değilsiniz ki, size ne yapsın. Ona işlem yapacak. Ama ona söyleyemediğinize göre yapılacak birşey de kalmıyor. Siz onun için birilerine giderseniz kimbilir belki de sizi kandırmaya çalışacaklar ya da türlü farklı şeyler söyleyecekler, iyi niyetli bile olsa dolaylı yoldan yapılacak ki bu da tam başarı sağlamayabilir. Şahsın gitmesi en doğrusudur.

evet haklısınız. benim önümde küçük düşmesini engellemek adına yanlış uygulamalar yapmak ve işin içinden çıkılmaz durumlara da düşmem istemem. bir yolunu bulup incitmeden konuşmaktan başka çare kalmıyor. benim için dua edin.

Geri