"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Engelli bireyler için şifa uygulamaları nelerdir??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GeriDönmüş

Kayıtlı Üye
merhaba mabet üyeleri,
daha önce başka bir isimle buralardaydım.Fakat uzun süre giremediğim ve ardından tüm çabalarıma rağmen eski hesabıma ulaşamadığım için ismimden de anlayacağınız üzere GERİDÖNDÜM..

Gelir gelmezde tüm meraklılığım ve çabamla sizleri kucaklıyorum. iyi huylu yolların önünüze çıkmasını temenni ediyorum...

Televizyonlarda ve şehrimde bulunan çeşitli alternatif şifa sunan merkezlerin afiş ve reklamlarında gördüğüm üzere engelli bireyler için çeşitli şifa uygulamaları var.bu konuda bilgisi olan kişilerle ya da uygulayabilecek kimselerle muhatap olamadım hiç.Bu yüzden tam anlamıyla ocağınıza düştüm.Eğer Tanrı bu şekilde imkanları bize sunmuşsa yararlanmakta fayda var diyerek sözü sizlere bırakıyorum.Lütfe yardım edin.

NOT:Bu tür uygulamaları serebral palsi den muzdarip kardeşim için istiyorum..

Cevaplarınızı bekliyorum.

bu konuyu ben de merak ediyorum. özellikle ayrıntılı detaylı bir açıklama talep ediyorum. :D tümörleri yok olan insanlar bile duydum ama bu konuyu bilemiyorum.

aslında ben şöyle düşünmüştüm bu konuda.Engelli bir bireyin yaşı kaç olursa olsun ve ne derece hasta olursa olsun, bi şekilde şuuraltına iletilen sağlıklı yaşam dileği onu bi iyileşme sürecine götürebilir.Bilinçaltı yaş gözetmez ve hasta olmaz.Hasta olan bedendir.Zihin engeli bile olsa bilinçaltında bi engel olmaz diye düşünüyorum.Katılan var mı ???

Herseyden önce rahatsızlık doğuştan mı sonradan mı? Genetik faktörü nedir? Eğer sonradansa bilinçaltına bakmak gerekir, hangi duygu durumu ve düşünce buna sebepse o tedavi edilmelidir. Usui reiki bunu destekler zihin ruh ve beden üzerinde sırayla terapiler yapılır. Terapilere ek beslenme ve yasam tarzı, afirmasyon ve mantralar verilebilir. Sadece bedene şifa enerjisi aktarmak hiçbir işe yaramaz.

doğumda oksijensiz kalma.genetik bi faktör yok... kimle nasıl çalışabiliriz acaba
Doğumda oksijeniniz kalma da genetik faktör gibi ne yazık ki. Ancak benim alt komşum (eskiden) ikinci çocuğunda bu olmuştu, kız şimdi 22 yaşında. Ilkokula kadar epey mücadele edildi, bu yaşına kadar ve halen özel okullara ve eğitimlere gittiler. gerçekten zamanla inanılmaz yol katediliyor. Ancak durumun tamamen ortadan kalkması gibi birşey söz konusu olmadı ki mevcut enerji terapilerinin amacı fiziksel birşeyi bizim istediğimiz sonuçlara göre onarmak değildir. Mevcut durumda şahsın ruh,akıl ve enerji sağlığını desteklemek böylece daha rahat bir hayat sürmesini aklı selim kararlar almasını sağlamaktır. Yaralanmalarda ve ağrılarda acıyı sindirebilirsiniz bu yöntemlerle ancak hastalığın tekrar etmesinin önüne geçememiş olursunuz.bilmem farkı anlatabildim mi?

Biz buradan şahıs ve firma ismi veremeyiz şahıs ve firmaların sitelerini siz araştrımalısınız,
sevgiler

Teşekkürler Lavender..
Biliyorum tabi ki mucizevi bişi olmayacağını daha önce halk arasında ayak masajı olarak bilinen yöntemi denedik fakat çok canı yandı ve ağladı gitmek istemedi bıraktık o yüzden güvenemmiyorum da...sadece bilgi amaçlı soruyorum..

Teşekkürler Lavender..
Biliyorum tabi ki mucizevi bişi olmayacağını daha önce halk arasında ayak masajı olarak bilinen yöntemi denedik fakat çok canı yandı ve ağladı gitmek istemedi bıraktık o yüzden güvenemmiyorum da...sadece bilgi amaçlı soruyorum..
reiki,şifa seansı,enerji tıbbı diye ararsanız internette ve firma ile şahısların güvenilirliğine,eksikliğine,gelen geri dönüşlere dikkat ederseniz iyi bir yer bulacağınızı düşünüyorum,
Dilerim olacak her neyse hepinize şifa olsun ailecek.

Peki doğuştan bu iş için şifacılık için görevlendirilmiş olan insanlar geçmiş yaşamlarından bu yeteneği alan mucizevi şeyler yapabilecek insanlar yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri