"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enerji Tükenmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ptaah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ptaah

Kayıtlı Üye
Gerek iş hayatında gerekse forumlarda insanların problemlerinin enerjimi tükettiğini fark ettim.Allah moderatörlere kolaylık versin.Gerekli önemleri alacağım bu hususta.Ayrıca İstanbul trafiği de enerjimi tüketiyor.Karşıdan karşıya geçmek kaldırımda yürümek araba kullanmak geriyor beni.Hayatta kolay bir şey yok bunu kabul ediyorum.Bir sıkıntım yok. Sadece paylaşmak istedim.Umarım yanlış anlamazsınız.

Benim enerjimi de marketler tüketiyor ,bir marketten alışveriş yapıp çıktığımda olması gerekenden çok fazla yorulup kötü hissediyorum.Enerjinin normalden çabuk tükenmesinin birçok nedeni olabilir sigara vs bir madde kullanıldığında kişinin aurasında delik olabiliyor,enerji vampiri kişiler bu enerjiyi resmen hortumluyorlar,ayrıca çok düşük titreşimli alanlar kişinin yorgun hissetmesine neden oluyor,ayrıca elektrik elektromanyetik alanlar uyumsuz titreşimler hep bizi tüketiyor hatta şehir hayatının yani büyük şehirlerdeki kirli auranın beni sürekli mutsuz bezgin hasta ettiğinin farkındayım.Kişi yüksek titreşimler uyumlu titreşimler taşıyan biriyse bu uyumsuz ve düşük titreşim alanlarında hep yorgun ve rahatsızlık hissediyor.

Daginiklik uyusturucu gibi beni yiyip bitiriyo valla toplama giiscek gucu bile bulamuyorum cogu zaman birde bazi insanlar bitiriyo beni vanpir olmasa bile resmen yasam sevincini somuruyolar :D neyse itiraf sayfasi gibi oldu burasi not:Turkce klavyem yok telefonde ozur dilerim :(

Ben artık meditasyon falan yapmak istemiyorum sıkıntı basıyor..Şifa çalışmasına katılınca bile ne zaman bitecek diyorum..Çok umursamaz oldum düzeltemiyorum :/

Enerjiyi tüketen forumlardaki insanlar değil, telefonun, bilgisayarın ve modemin yaydığı radyasyon... 2-3 saat bilgisayarın başında ve 10 dk aşan telefon konuşmalarından sonra oluşan belirtiler radyasyon zehirlenmesidir.

Enerjiyi tüketen forumlardaki insanlar değil, telefonun, bilgisayarın ve modemin yaydığı radyasyon... 2-3 saat bilgisayarın başında ve 10 dk aşan telefon konuşmalarından sonra oluşan belirtiler radyasyon zehirlenmesidir.

Ben 7 saat oturuyorum ki LoL Turnuvalarına katılınca bütün gün oturacağım..Bir nevi iş olacak benim için..Korunma yöntemi yok mu?

Ben 7 saat oturuyorum ki LoL Turnuvalarına katılınca bütün gün oturacağım..Bir nevi iş olacak benim için..Korunma yöntemi yok mu?

Kimyon(aklımda yanlış kalmadıysa), çörek otu, bol bol yoğurt ve sağlıklı beslenme. Daha gençsin ve vicud kendini onarıyor. Ama ilerleyen zamanlarda bağışıklık sistemin zayıflayabilir ve o zaman bunun etkileri meydana çıkar.

enerjim tükendii...canım sadece uyumak istiyor.Değil insan sesi,sokaktaki arabaların sesleri bile huzursuzluğumu arttırıyor.Sessiz bir yerde yıllarca uyumak istiyorum.İnsanlar ve uğraştıkları aptalca şeylerden çok sıkıldım :(

enerjim tükendii...canım sadece uyumak istiyor.Değil insan sesi,sokaktaki arabaların sesleri bile huzursuzluğumu arttırıyor.Sessiz bir yerde yıllarca uyumak istiyorum.İnsanlar ve uğraştıkları aptalca şeylerden çok sıkıldım :(

Bu enerji tükenmesi değil, depresyon belirtisi

Elektromanyetik radyasyon icin faraday kafesi yapiliyo mekanlara ama sen pcden cok etkilenecegin icin bulundugun mekan disinda bilgisayarinada ayri bir kafes yapmalisin ekranida dusuk radyasyon yayan ekranlardan sec mesela led ekranlar bu sekilde diye biliyorum

Geri