"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

enerji hissetme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan galip63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

galip63

Kayıtlı Üye
İyi formlar arkadaşlar.Ben enerjiyi hissedemiyorum ya da hissedeceğim bi enerji yok. Enerjiyi nasıl hissedebilirim yardımcı olur musunuz?Şimdiden teşekkürler...

Gevşeme çalışmalarında nasılsın ? Bunda ilerlersen çok daha rahat hissedersin enerjiyi .

zihnimi susturuyorum ve iğnenin üzerine kağıt koyup onu çevirmeye çalışıyorum.Enerji arttırma çalışmasını bilmiyoyacım var..rum..Bu konuda gerçekten bana yardımcı olabilecek birine ihtiyacım var..

Hmm... Baştan deseydin keşke :) Ben bu konuda nefesi kullanarak gevşemekten yanayım . Bunu kullanarak enerji de çekebilirsin . Şöyle oluyor :
Kare nefes yapın . Yani 4 e kadar sayarken alın . Ciğeriniz doluyken 4 e kadar sayın . Nefes verirken 4 e kadar sayın ve son olarak ciğeriniz boşken 4 e kadar sayıp başa dönün . Nefes alırken havadaki serbest enerjinin içinize gelerek kanınıza girdiğini ve tüm vucuda dağıldığını imgeleyin . Verirken de negatif enerjinin dışarı çıktığını . Vücudunuzdaki enerjiyi ciğeriniz boşken hissetmeye başlarsınız zaten . :)

Ellerinizi yaklasık 5 - 10 cm uzaklıkta birbirine bakacak sekilde karsılıklı tutun. Simdi
çok yavasça, gidip gelen bir hareketle aralarındaki uzaklığı arttırarak ellerinizi yaklastırıp
uzaklastırın. Elleriniz arasında olusturduğunuz seyi hissedin. Nasıl bir sey
hissediyorsunuz?

Simdi de ellerinizi yaklasık 30 cm birbirinden uzaklastırın. Çok yavasça, hafif bir
basınç hissedene kadar, tekrar yaklastırın. Su an, vücudunuzun enerji sınırına
dokundunuz. Eğer emin değilseniz, alıstırmayı çok daha dikkatli bir sekilde tekrar edin.
Yalnız daha önce, enerjiyi harekete geçirmek için, ellerinizi hızlı bir sekilde birbirine
sürtün.

Eğer fırsatını bulursanız, bu alıstırmayı bir çocukla, oyun seklinde deneyin. Ellerinizi
(sizin sağ eliniz, onun sol eli) yavasça yaklastırın ve herhangi bir sey hissettiğinde size
"evet" demesini isteyin. Onun, bu enerjiyi ne kadar çabuk "hissettiğini" görünce
sasıracaksınız. Aynı sey sizin için de geçerli, çünkü çocukların enerjisi çok daha saf ve
kuvvetlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri