"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

enerji farkındalığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zühre*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zühre*

Kayıtlı Üye
Merhaba, enerji okuyabilmek ve hissetmek için, bu yönde geliştirebilecek uygulama, egzersiz var mı bildiğiniz ?

Egzersiz bilmiyorum ama hayvansal beslenmeyi ne kadar azaltırsam hem enerjim daha temiz oluyor hem de psişik okumalarım da güçleniyor. Bir şeyi güçlendirmenin en iyi yolu da onu sürekli denemek. Deneyin bunu. İnsanların kişisel eşyalarını okumaya çalışın, suyun enerjisine odaklanın.

Egzersiz bilmiyorum ama hayvansal beslenmeyi ne kadar azaltırsam hem enerjim daha temiz oluyor hem de psişik okumalarım da güçleniyor. Bir şeyi güçlendirmenin en iyi yolu da onu sürekli denemek. Deneyin bunu. İnsanların kişisel eşyalarını okumaya çalışın, suyun enerjisine odaklanın.
Evet ben de hayvansal beslenmeyi bıraktım ama daha etkili bir yöntem araştırıyordum, enerjilere daha fazla odaklanmam gerek sanırım dediğiniz gibi teşekkür ederim bilgilendirme için

Geri