Enerji Çalma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kurtxtc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kurtxtc

Kayıtlı Üye
Esenlikler bir süredir aklımda olan bir soruyu sormak için geldim. Telepatik veya majik yollarla başkalarının iyi enerjisini çalmak mümkün mü? Yolları nedir? Enerjisini çalmak istediklerim -Geçmişte zulmedenler -Sözünü verip tutmayanlar -Yaptıkları yüzünden hayatımı kötü etkileyenler, enerjimi ve iyi niyetimi sömürenler vs... / Ve son sorum masum birinin enerjisini çalarsak bunun ne gibi etkileri olur?

enerji çalmak ne demek
Başkalarının neşesini,sevgisini,mutluluğunu ve olumlu enerjisini kimi zaman bilinçli kimi zaman da bilinçsiz çalmak demek....Hani çok sevinçliyken ya da sevgi doluyken birinin gelip içinizi karartıp ortamdan ayrıldığında ilk halinizden eser kalmaması demek....Söz verip de yerine getirmeyen,sizi yükseltip yükseltip gökyüzünden aşağı bırakan insanları örnek olarak verebiliriz....Moralinizi çökertip günlük hayatınızda %1 şarjla halsiz bırakılıyorsanız enerjinizi çaldırıyorsunuz demektir....

Bir insanla bir araya geldiğinizde bunlar oluyorsa enerji vampiri demektir....Ama bunu amaçlı olarak yapan var mı yoksa kendileri doğuştan mı böyle bilemem...Böyle bir insanı sezdiğimizde uzak durarak ya da kendi merkezimizde kalarak korunabiliriz...
Esenlikler bir süredir aklımda olan bir soruyu sormak için geldim. Telepatik veya majik yollarla başkalarının iyi enerjisini çalmak mümkün mü? Yolları nedir? Enerjisini çalmak istediklerim -Geçmişte zulmedenler -Sözünü verip tutmayanlar -Yaptıkları yüzünden hayatımı kötü etkileyenler, enerjimi ve iyi niyetimi sömürenler vs... / Ve son sorum masum birinin enerjisini çalarsak bunun ne gibi etkileri olur?
Eğer enerji vampiri değilseniz nasıl çalacaksınız?Bu bir enerji meselesi değil mi?Belki siz pozitif enerjilerle dolu birisiniz,nasıl çalabileceksiniz ki?Bu sizin elinizde mi ?Bilinçli olarak yapanların zaten doğuştan eğilimi vardır ve o insanlar için doğal birşeydir ,pek de uğraşmalarına gerek kalmaz....Bir ortama girmeleri moralinizi sıfıra indirmeye yeter....İçlerindeki enerji bu zaten....

Enerji çalma değil de intikam diyelim. Ya da yaptıklarını bire bir yaşasın, bedel ödesin. Böyle bir çalışma ben de istiyorum. Kendime haksızlık geliyor ödetememek. Yardım rica ederim.

Enerji vampirliği bir hastalıktır genelde aurasında sorun olan kişiler istemsiz olarak yaparlar.Bunu yaparsanız kendi enerji alanınızı bozarsınız,auranızın enerji üretememesine sebep olursunuz.Diye biliyorum.

Başkalarının neşesini,sevgisini,mutluluğunu ve olumlu enerjisini kimi zaman bilinçli kimi zaman da bilinçsiz çalmak demek....Hani çok sevinçliyken ya da sevgi doluyken birinin gelip içinizi karartıp ortamdan ayrıldığında ilk halinizden eser kalmaması demek....Söz verip de yerine getirmeyen,sizi yükseltip yükseltip gökyüzünden aşağı bırakan insanları örnek olarak verebiliriz....Moralinizi çökertip günlük hayatınızda %1 şarjla halsiz bırakılıyorsanız enerjinizi çaldırıyorsunuz demektir....

Bir insanla bir araya geldiğinizde bunlar oluyorsa enerji vampiri demektir....Ama bunu amaçlı olarak yapan var mı yoksa kendileri doğuştan mı böyle bilemem...Böyle bir insanı sezdiğimizde uzak durarak ya da kendi merkezimizde kalarak korunabiliriz...

Eğer enerji vampiri değilseniz nasıl çalacaksınız?Bu bir enerji meselesi değil mi?Belki siz pozitif enerjilerle dolu birisiniz,nasıl çalabileceksiniz ki?Bu sizin elinizde mi ?Bilinçli olarak yapanların zaten doğuştan eğilimi vardır ve o insanlar için doğal birşeydir ,pek de uğraşmalarına gerek kalmaz....Bir ortama girmeleri moralinizi sıfıra indirmeye yeter....İçlerindeki enerji bu zaten....
Evet meselem bu zaten, zamanında enerji vampirliği ile beni tüketmiş insanlardan intikam almak istiyorum. Karma her zaman işlemiyor yada bazıları için geç işliyor. Enerji vampiri dedikleriniz bunu reel hayatta yapanlar fakat benim istediğim telepatik yada majik yöntemlerle enerji çalmak. Bir nevi benden çalınanı geri almak ama uzaktan parapsikolojik yöntemlerle.

Enerji vampirliği bir hastalıktır genelde aurasında sorun olan kişiler istemsiz olarak yaparlar.Bunu yaparsanız kendi enerji alanınızı bozarsınız,auranızın enerji üretememesine sebep olursunuz.Diye biliyorum.
Bildiğim kadarıyla intikam amacıyla yapılırsa kişiye bir yan etkisi olmuyor. Sonuçta rastgele bir insan için yapmayacağım, zamanında beni yaralamış ve yanına kar kalmış insanlar hedefimde. Beter olmalarına da gerek yok eşit oranda etkilenseler bana yeter. Hızlı karma yada hızlı intikam denebilir.

Evet meselem bu zaten, zamanında enerji vampirliği ile beni tüketmiş insanlardan intikam almak istiyorum. Karma her zaman işlemiyor yada bazıları için geç işliyor. Enerji vampiri dedikleriniz bunu reel hayatta yapanlar fakat benim istediğim telepatik yada majik yöntemlerle enerji çalmak. Bir nevi benden çalınanı geri almak ama uzaktan parapsikolojik yöntemlerle.
En iyi intikam onları öfkeli,kırgın ya da nefret dolu şekilde düşünmekten vazgeçip kendi hayatınıza odaklanmak...Çünkü olumsuz bile olsa o insanları düşündüğünüzde enerjinizi onlara kaptırmış oluyorsunuz....Onlar size kötülük yaptığında zaten size o duyguları yaşattıkları için bu onların defterlerine yazıldı ve mutlaka bir şekilde cezalarını bulduklarına ya da bulacaklarına inanıp da onları daha az düşünürseniz bu şekilde intikam alabilirsiniz...Bizi kırmış ve kızdırmış ,ihanet etmiş insanları düşünmemek çok zor ama en azından nötr bir şekilde düşünmeyi başarırsanız,yani herhangi bir insan gibi (olumlu ya da olumsuz bir enerji göndermeden)o zaman onların duymak istediğiniz haberlerini emin olun kendi kulaklarınızla onların ağzından itiraf olarak bile alabilirsiniz....Bunu yapmak da çaba ister tabii ki....Tamamen olmasa da kendi hayatınıza ve hedeflerinize odaklanıp kendinizi merkeze koyacaksınız...Diğer insanları da daha az düşüneceksiniz...Bildiğim formül bu...Ben de başka bir kitaptan örenmiştim ,uygulamak zor biliyorum ama deneyebilirsiniz...

Onların size yaptıkları onlara kötü karma olarak döner ve bunun bedelini eninde sonunda öderler, onların size yaptığını başkaları da onlara yapar yada en yakınlarına.
Eğer intikam almakla uğraşmak isterseniz bu size de olumsuz etki eder. Kin bir zehir gibi kendin içip karşıdakinin ölmesini bekliyorsun.
Enerji çalınca karşı tarafın hastalığını uğursuzluğunu musallatını da çekiyorsun. Bu da sizin için ekstra sorun demek. O kişilerden zaten zarar görmüşsünüz enerjinizi çalmışlar intikam almak için çabalarken enerji harcayacaksınız.. buna değmiyor.. bir sn bile düşünüp sinirlendiğine değmiyor.. istisnai durumlar hariç- aileden, yakın akrabadan yada çalışmak zorunda kaldığın işyerinden birileri olması- bize zarar veren kişiler genellikle bizim seçtiğimiz kişiler oluyor, onların bize zarar verme gücünü ve cesaretini bizler onlara veriyoruz. Fazla yüz verip tepemize çıkarıyoruz hak etmediği güveni ve sevgiyi, iyi niyeti bedavaya sunuyoruz onlar ise bunu kendi hırsları çıkarları egoları için suistimal edip bizi kullanıyorlar.

Benim gözümde intikam, yapılanın aynısını kısas hükmünde yerine getirmektir. İntikam derken, kendiniz de enerji vampiri mi olmak istiyorsunuz, doğru mu anladım ?

Geri