dynamic apnea
Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar her enerji çalışması altına yazmış ve yazmakta olduğunuz taleplerinizi buraya yazmanızı rica ediyorum. Akabinde çalışma programı düzenleyeceğiz. Ve tekrar Dilber Halaya özel mesajla istenilen her zamanki detayları bekleyeceğiz. Enerji çalışması için talepte bulunup da çalışmaya olası nedenlerden katılamayacak olanlar varsa yine lütfen buraya alalım. Urumhamatahayil'in zamanını boşa israf etmeyelim. Talep edip de akabinde katılamadım tarzı mesajlar gerçekten bizim için çok moral bozucu oluyor,enerjimizi düşürüyor. Lütfen katılamayacağınız çalışmaları önceden bildiriniz. Ayrıca, çalışma günü siteye muhakkak girmeye ve ertelenme iptal var mı diye kontrol etmenizi rica ediyorum. Sonuçta hepimiz farklı mekanlar ve ortamlarda yapıyoruz çalışmaları bu durumda en azından enerjimizi aynı çatı altında aynı zamanda toplayabilmemiz çalışmalarımız için faydalı olur diye düşünüyorum. Yorumlarınızı taleplerinizi özetle buraya bekliyorum.
* programı belirliyoruz duyuruyu biz yaptıktan sonra
siz;
* katılım talebinizi ve detaylarınızı dilber halaya yazıyorsunuz
* enerji çalışma günü siteyi tıklıyor bir değişiklik varmı diye bakıyorsunuz.
* çalışmaya katılıyorsunuz ama eğer katılamıyorsanız en az 24 saat öncesinden bilgi vermenizi rica ediyorum. Evet yapılması gereken zikir ve nefes tekniklerini uygulamasanız dahi enerji sizi buluyor ama enerji ana kaynağımız yoruluyor, enerjisi azalıyor.
* enerji çalışması ardından mümkünse aynı akşam ama müsait olamıyorsanız ertesi günü enerji sonrası deneyimler bölümüne paylaşımlarınızı bekliyoruz ki çalışma sonrası deneyimler ardından gerekli sonuç değerlendirme doğru şekilde yapılsın ve çalışma tekrarı gerekiyor mu diye Urumhamatahayil karar verebilsin.
Enerji çalışmalarında hep beraber olmak zinciri koparmamak daha güçlü kılmak üzre, sevgilerimizle.
* programı belirliyoruz duyuruyu biz yaptıktan sonra
siz;
* katılım talebinizi ve detaylarınızı dilber halaya yazıyorsunuz
* enerji çalışma günü siteyi tıklıyor bir değişiklik varmı diye bakıyorsunuz.
* çalışmaya katılıyorsunuz ama eğer katılamıyorsanız en az 24 saat öncesinden bilgi vermenizi rica ediyorum. Evet yapılması gereken zikir ve nefes tekniklerini uygulamasanız dahi enerji sizi buluyor ama enerji ana kaynağımız yoruluyor, enerjisi azalıyor.
* enerji çalışması ardından mümkünse aynı akşam ama müsait olamıyorsanız ertesi günü enerji sonrası deneyimler bölümüne paylaşımlarınızı bekliyoruz ki çalışma sonrası deneyimler ardından gerekli sonuç değerlendirme doğru şekilde yapılsın ve çalışma tekrarı gerekiyor mu diye Urumhamatahayil karar verebilsin.
Enerji çalışmalarında hep beraber olmak zinciri koparmamak daha güçlü kılmak üzre, sevgilerimizle.