"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Endişeleniyorum !!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karank

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Siteyi 1 yıldan aşkın bir süredir takip ediyorum. Çoğu şeyden de faydalandım . Son 3 yıldır beni rahatsız eden bir durum var. Asosyal olduğum için insanlarla ilişki kurmayı pek sevmiyorum yada çoğunlukla kafa yapılarımız aynı olmuyor. Beni ciddi derecede rahatsız eden bir insan var her yaptığımı eleştiren alay eden dalga geçen ve ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Kavga etmek bu işi kökten çözebilir ama ben bu tarz şeyleri yakıştırmıyorum. Kendime güvenim sonsuz fakat bu yol değil. Sitede bazı formüller var fakat dini inancıma göre çoğu ters düşüyor. Sonunda gaflete düşüp büyü yapmaktan korkuyorum. Bana önerebileceğiniz bir yol var mı?

Kendimden soğutmak istiyorum o kişiyi ve adil bir yolla yapmak istiyorum. Büyü gibi inancıma ters düşen ve günah olan şeyler tercihim değil fakat bu son çare gibi duruyor. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Neler denedim çare etmedi yüzsüzlük diz boyu. Her zaman aynı ortamdayız bu yüzden benden soğumasını istiyorum. Gİttim konuştum anlamadı. Böyle ergen bir tip herşeyin fiziki güçle ölçülebileceğine inanan biri.

Örnek verecek olursak her lafımın üzerine bir yorum o düşünceyi baltalamak fiziki durumumla alay etmek ve hakkımda dedikodu yapmak kadar iğrenç şeylerde bulunabiliyor

Sence korkak birimi?

Eğer korkak olduğunu düşünüyorsan onu korkutabilirsin ama dikkatli ol başaramazsan bu senin zararına olur.

Anlattıklarından ezik bir kararkter olduğunu anladım. Bu şekilde bir savunma mekanizması geliştirmiş.
Acaba sadece sana karşımı yapıyor bu olayı yoksa genel mi yani demek istediğim senin yerinde başka biri olsa gene böyle davranırmıydı?
Birde ortamınızda karşı cinsler var mı? Varsa onlar varken yada yokken tavırlarında bir değişme oluyormu? Mesela yanlız kaldığınızda düzgün bir şekilde sohbet edebiliyormu?

Kişisel problemi ne olursa olsun seninle de ayrıyeten bir derdi var. İyi düşün bilmeden onu bir ortamda rencide etmiş olabilirsin. Sevdiği insanla beraber olmuş olabilirsin. Hatta ondan daha zengin, daha güzel vs... olabilirsin. Ama illaki sende gördüğü bir şey var. Kök sebebi görmeye çalış.

Sanırım meslek arkadaşınız. Ama ergen de demiştiniz. Okulunuz aynıysa ailenize danışıp başka okula gitmenizi öneriyorum. Meslek ortağınızsa...
...belki sadece dost olmanız gerekiyordur.Bazı şeylerden kurtulmak için yapmanız gereken şeyler belki ona daha da yapışmaktır. Ondan kurtulmak yerine dost olmayı hiç denediniz mi?

Çok klasiktir ancak doğrudur, kimse biz izin vermeden bizim canımızı sıkamaz. Belki içsel bir yolculuk, neden bu kişiden bu kadar rahatsız olduğunuza dair bir iç araştırma size yardımcı olur.

Bugün bir kitap aldım. Aslında kitabı çok sevmedim, neden aldım diye de kendi kendime kızdım. Ancak içinde durumunuza uygun bir örnek vardı. Demek ki buraya bu örneği yazmak için almışım :)

Genç bir kadın kendisine sürekli baskı yapan ve psikolojisini etkileyen bir adamı kendisinden uzaklaştırmak için komut tekniği denilen bir teknik uygulamış. Günce bir kaç kez sessiz bir ortamda kendi kendine kalmış ve "...........'yi Allah'a havale ettim. O hep olması gereken yerde. Ben özgürüm o da özgür. Şimdi sözlerimin sınırsız zihne (Evrene, Tanrı'ya...vs) ulaşmasını ve hayata geçmesini istiyorum. Bu tekniği bir süre uyguladıktan sonra adam hayatından çıkmış, bir daha da kendisini görmemiş.

Dün bir üyemize yazdığım bağ kesme yöntemini de kullanabilirsiniz.
http://gizlimabet.com/threads/35738...rşeyler-var-mı?p=243869&viewfull=1#post243869

Esmaları da araştırabilirsiniz.

Önerebileceklerim bunlar. Ancak öncelikle neden sizi bu kadar rahatsız ettiği konusunda içinize dönmenizi öneririm.

Sevgiler, kolay gelsin.

Benim için kavga çözüm değil karşı cins olduğunda da böyle davranıyor. Bu durum dahada çok canımı sıkıyor benden uzak dursun yeter bunu istiyorum. Bağ kesme tarzı yani büyü değilde daha çok dua tarzı birşey arıyorum. Behreyttin tam hatırlayamıyorum bu tarz bir dua vardı orada bir yiyeceğe 100 kez okuduğumuzda bizden uzak duruyordu bu dua yardımcı olabilirmi kişilik olarak aktif ve baskın biri değilim kendi hayatıma bakarım başkasının yaşantısı beni ilgilendirmez

Benim için kavga çözüm değil karşı cins olduğunda da böyle davranıyor. Bu durum dahada çok canımı sıkıyor benden uzak dursun yeter bunu istiyorum. Bağ kesme tarzı yani büyü değilde daha çok dua tarzı birşey arıyorum. Behreyttin tam hatırlayamıyorum bu tarz bir dua vardı orada bir yiyeceğe 100 kez okuduğumuzda bizden uzak duruyordu bu dua yardımcı olabilirmi kişilik olarak aktif ve baskın biri değilim kendi hayatıma bakarım başkasının yaşantısı beni
ilgilendirmez

İşte tamda bu yüzden rahatlıkla üstünüze gelebiliyor. Büyüyle, duayla olurmu bilmem ama bugün o yarın bir baskası. Bugün bu sorun yarın başka bir sorun. Haddim olmayarak tavsiyem olayların üstüne gitmenizdir.

İşte tamda bu yüzden rahatlıkla üstünüze gelebiliyor. Büyüyle, duayla olurmu bilmem ama bugün o yarın bir baskası. Bugün bu sorun yarın başka bir sorun. Haddim olmayarak tavsiyem olayların üstüne gitmenizdir.
Estağfurullah ama bu seferki durum farklı başta taviz vermemle kaynaklı ilerde budurumun tekrarlanmayacağına eminim şimdilik bu kişiden kurtulmanın yollarını arıyorum yinede fikriniz için teşekkür ederim

Kardeşim,senin şimdiki durumun benim önceden yaşadığım durumlarla birebir aynı.
Sana acizane tavsiyem üzerine git, ez onu bunun için ne gerekiyorsa yap.
Bu türleri bilirim,hemen sinecektir.

Kardeşim,senin şimdiki durumun benim önceden yaşadığım durumlarla birebir aynı.
Sana acizane tavsiyem üzerine git, ez onu bunun için ne gerekiyorsa yap.
Bu türleri bilirim,hemen sinecektir.
1 yıl daha katlanabileceğimi düşünüyorum son çarem kavga etmek olur benim amacım buradan büyü formülü istemek değil istesem yaparım çoğu şeyi ama dinimize aykırı bir olay bu bazı dualar ve esmalarla bunu halledebileceğimi düşünüyorum bu tarz yani 2 tarafında zarar görmemesi için en kolay yöntem bu gibi

Benim için kavga çözüm değil karşı cins olduğunda da böyle davranıyor. Bu durum dahada çok canımı sıkıyor benden uzak dursun yeter bunu istiyorum. Bağ kesme tarzı yani büyü değilde daha çok dua tarzı birşey arıyorum. Behreyttin tam hatırlayamıyorum bu tarz bir dua vardı orada bir yiyeceğe 100 kez okuduğumuzda bizden uzak duruyordu bu dua yardımcı olabilirmi kişilik olarak aktif ve baskın biri değilim kendi hayatıma bakarım başkasının yaşantısı beni ilgilendirmez

Bağ kesme etkinliği bir büyü değildir. Daha çok kişiyle aranızdaki bağı kestiğinizi hayal ettiğiniz zihinsel bir imgeleme etkinliğidir. Sevgiyle :)

Bağ kesme etkinliği bir büyü değildir. Daha çok kişiyle aranızdaki bağı kestiğinizi hayal ettiğiniz zihinsel bir imgeleme etkinliğidir. Sevgiyle :)
Bunun çok faydalı olacağını sanmıyorum yorumunuz için teşekkür ederim imgeleme konusunda çok başarılı sayılmam dikkatim hemen dağılır çok yoğun imgeleme yaptığımda ise başıma ağrı giriyor her taraf simsiyah oluyor görüntü zar zor geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri