Merhaba arkadaşlar. Siteyi 1 yıldan aşkın bir süredir takip ediyorum. Çoğu şeyden de faydalandım . Son 3 yıldır beni rahatsız eden bir durum var. Asosyal olduğum için insanlarla ilişki kurmayı pek sevmiyorum yada çoğunlukla kafa yapılarımız aynı olmuyor. Beni ciddi derecede rahatsız eden bir insan var her yaptığımı eleştiren alay eden dalga geçen ve ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. Kavga etmek bu işi kökten çözebilir ama ben bu tarz şeyleri yakıştırmıyorum. Kendime güvenim sonsuz fakat bu yol değil. Sitede bazı formüller var fakat dini inancıma göre çoğu ters düşüyor. Sonunda gaflete düşüp büyü yapmaktan korkuyorum. Bana önerebileceğiniz bir yol var mı?
Kendimden soğutmak istiyorum o kişiyi ve adil bir yolla yapmak istiyorum. Büyü gibi inancıma ters düşen ve günah olan şeyler tercihim değil fakat bu son çare gibi duruyor. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kendimden soğutmak istiyorum o kişiyi ve adil bir yolla yapmak istiyorum. Büyü gibi inancıma ters düşen ve günah olan şeyler tercihim değil fakat bu son çare gibi duruyor. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.