EN GÜÇLÜ DİLEK ESMASI & İLM-İ HAVVAS

Kisaca anlatayım ben 4,5 ayri sey icin yaptım 1 si garanti oldu digerlerini bekliyorum,
Ama 4 ayrı kabile geldi birisi ile anlaştık ama sonradan hristiyan bi kabile oldugunu ögrendim daha sonra tabi biraz ugrastım sonra onlar bi sekilde musluman oldu hala kontrolu tam saglayamıyorum ama duse kalka ögrenmeye calisiyoruz etkili ama sanırım bu duada hristiyan müsluman degil hristiyan cinleri davet ediyor ,cin diyorum ama her duanın her keliminin bi enerjisi var cinlerde enerjisel varlık o yüzden normal 70 bin fatiha okusanda yine cin gelir müslüman gelir ama korkulcak birsey degil ama tabi biz insanlarda nasıl sapık sadist varsa onlardada var

60 ligi gözüm yedide bu praz problemli daha yetkili kabileler gelicek cünkü
Aslında ben bunu 600 olanı 60 ve 1.000 olanı da 100 olarak biliyordum ve her yerde de bu şekilde geçiyor yine bi araştırdım.Burda ebced hesapları yapılmış o yüzden denemedim bilgim de yok açıkcası 🤷‍♀️ yani çok istekli olman şart bu kadar uzun işlem az bir şüphende tutmama ihtimalide var malum.Deneyen olursa tecrübelerini paylaşsın diyeceğim ama sanırım 😬 pek gözü yiyen yok

Bu uygulamada yazan isimlerin cin ismi olduğunu düşünüyorum. Meleklere insan iş yaptıramaz, kendi iradeleri yoktur. Gelenler de kendini melek olarak tanıtan cinler olacaktır.
Meleklerin ismi yazıyor ancak başka birisinin ebcediyle oluşturulmuş. Kasemler şahsa özeldir. Herkes kendi kasemini kendi oluşturmalı. Esmanın ebcedini alırsın kendi ebcedini alırsın toplarsın yanlış bilmiyorsam 41 çıkarılıp kelimeye dökersin. Sonuna ail eki eklersin. Biraz meşakkatli kasem oluşturmak. Namaz kılıp dua etmek en güzeli

Kisaca anlatayım ben 4,5 ayri sey icin yaptım 1 si garanti oldu digerlerini bekliyorum,
Ama 4 ayrı kabile geldi birisi ile anlaştık ama sonradan hristiyan bi kabile oldugunu ögrendim daha sonra tabi biraz ugrastım sonra onlar bi sekilde musluman oldu hala kontrolu tam saglayamıyorum ama duse kalka ögrenmeye calisiyoruz etkili ama sanırım bu duada hristiyan müsluman degil hristiyan cinleri davet ediyor ,cin diyorum ama her duanın her keliminin bi enerjisi var cinlerde enerjisel varlık o yüzden normal 70 bin fatiha okusanda yine cin gelir müslüman gelir ama korkulcak birsey degil ama tabi biz insanlarda nasıl sapık sadist varsa onlardada var
İsteklerin boyutunun önemi var mı? Olmasında ya da olmasmasında ve yahut uzamasında.

Geri