"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

en güclü celb (askindan yemekten icmekten kesilir)

Bunu denedin mi? gizli ilimler pek de güvenilesi bir kaynak değildir çünkü..saygılar..

Ben 2 şey sormak istiyorum;
1.Gün doğusu ne taraf güneydoğu mu sadece doğumu?(aradım bulamadım valla)
2.Cin süresinin tamamını bilen varsa paylaşanilir mi?
Teşekkürler...

Bump: Bu arada buldum gündoğusu güneşin doğduğu yönmüş , benim gibi bilmeyenler vardır belki bilginize...

Arkadaşlar burası sohbet alanı değil, burada güzellik müsabakasıda yapmıyoruz!!! Ciddiyet lütfen...Yakısıklı isimli üye paylaşım yapıp konu açmadan önce forum kurallarına bakarsan kaynaksız bilgilerin verilmediğini göreceksin, lütfen konu altlarına kaynaklarını yaz bizim eklememizi bekleme ve üyeleri pm ile yönlendirmek yerine bilgileri açıktan ver ki herkes yararlanabilsin...İyi forumlar...

Buhur bir bitki ot. detaylı olarak anlatırsak Arabcadaki anlamı yakıldığı zaman güzel bir koku yayan bitki demektir. Bizim deyişimizle tütsü.

Ben bunu yapıcam da günü saati varmıdır yoksa bütün işlemler gibi muhabbet saatlerine mi denk getirecez.Bir de bunu birşeyin altına saklasak duvarda bir fotoğrafın altına mesela olmaz mı?

Gizli ilimler hazinesinde var .dur kopyalayıp yapıstıryım ben buraya..

Resmi evin gün dogusu tarafina isabet eden bir duvara göbeginden bas asagi olarak civilersin.
41 defa cin suresine ve her defasinda civiye hafifce cekicle vurursun
41. defasinda duvara tamamiyla cakilmis olur.
Okuma esnasinda buhur yakilir.
Resim duvarda asili kaldigi halde cin suresini 3 veya 7 gece okumak lazimdir.

Geri